Setari Cookie-uri

Adelina Pestritu s-a vopsit turcoaz!

Adelina Pestritu si-a facut cea mai indrazneata schimbare de look!

comunicat de presa:

Adelina Pestritu a adoptat cea mai indrazneata schimbare de look cu ajutorul hair stylistului Adrian Perjovschi. Tinand cont de trendul acestui an in care sunt favorizate mesele in culori foarte puternice, Adelina Pestritu s-a lasat pe mana specialistului.

"La fiecare schimbare de anotimp, simt nevoia unei reimprospatari a imaginii, iar cand vine vorba de o schimbare de look, ma las pe mana lui Adi. Am toata baza ca rezultatul final va fi unul wow", declara Adelina.

Insa vedeta a recunoscut ca nici nu a discutat inainte cu hair stylistul despre nuanta meselor care ii vor impodobi parul, asa ca rezultatul a fost o surpriza totala chiar si pentru ea. ”Suvitele vor fi foarte colorate” a fost indiciul oferit de Adrian Perjovschi, care a ales pentru Adelina extensii de culoarea verde electric. Vedeta a recunoscut ca se plictiseste repede de o coafura, asa incat este tot timpul dispusa sa asculte sfaturile hair stylistului si sa incerce cele mai noi tendinte.

Citește și:

"Varianta aleasa pentru aplicarea extensiilor este una care nu distruge parul, se aplica usor si pot fi asortate oricarei tinute", spune Adrian Perjovschi.

Toata lumea a putut vedea pas cu pas modul in care are loc o transformare radicala, sa asculte sfaturile specialistului si detalii despre viitoarea locatie Jovsky Studio din Corbeanca, dar si detalii din viata Adelinei, care a vorbit despre numarul de tatuaje pe care-l are – 14 – despre faptul ca vrea sa-si faca unul nou, dar si despre intentia de a avea un copil.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.