Setari Cookie-uri

Primul articol scris de Kate Middleton: Mintile tinere conteaza

Ducesa de Cambridge, Kate, este editor al versiunii britanice a publicatiei The Huffington Post.

Ducesa Catherine, sotia printului William al Marii Britanii, este, incepand de miercuri, editor invitat al publicatiei britanice The Huffington Post, in articolele publicate lansand proiectul de caritate "Mintile tinere conteaza", pentru sprijinul copiilor ce sufera de boli mintale, informeaza Mediafax.

Ducesa de Cambridge, impreuna cu jurnalistii de la Huffington Post, au infiintat o redactie temporara in resedinta regala de la Palatul Kensington, de unde scriu si editeaza o serie de articole despre organizatiile si indivizii care se ocupa de examinarea cauzelor si propunerea solutiilor pentru sprijinirea copiilor afectati de tulburari mentale.

Intr-un articol, ducesa povesteste despre munca extensiva, inca de la casatoria cu printul William, cu organizatii de caritate specializate in sprijinul copiilor ce sufera de boli nervoase.

Citește și:

"Imediat dupa ce m-am casatorit, am inceput sa lucrez cu organizatii caritabile care ii ajutau pe cei afectati de probleme precum dependenta, dezbinarea familiei sau copii vulnerabili. Cum era de asteptat, am ascultat unele povesti sfasietoare despre vieti care au fost distruse, impactul fiind devastator pentru toti cei implicati, dar, in special, pentru copii", scrie ducesa Kate Middleton.

"Insa nu ma asteptam ca povestile despre adictie sau comportamente autodistructive sa provina, aproape intotdeauna, dintr-o pricina nerezolvata in copilarie. A devenit, in consecinta, clar pentru mine faptul ca tulburarile de sanatate mentala tind sa fie tabu, multi dintre adulti nefiind dispusi sa ceara ajutor pentru copiii lor, de frica si rusine", a adaugat ducesa de Cambridge.

In articol, Kate Middleton a mai evidentiat importanta perspectivei asupra bolilor nervoase, fata de care atitudinea trebuie schimbata, deoarece reprezinta o problema esentiala in lume. "A venit timpul sa ne schimbam atitudinea asupra bolilor nervoase", a spus Kate Middleton.

Citește și:

Pe 29 aprilie 2011, casatoria grandioasa a printului William cu Catherine Middleton, celebrata la Catedrala Westminster din Londra, s-a derulat in fata numeroaselor camere de filmat, lumea intreaga fiind fascinata de acest cuplu tanar care intruchipeaza fata moderna a celei mai celebre familii regale. In varsta de 34 de ani, Kate Middleton a devenit ducesa de Cambridge in urma casatoriei cu printul William al Marii Britanii. Cuplul regal are impreuna doi copii, printul George si printesa Charlotte.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.