Setari Cookie-uri

Kamelia: Barbatul ideal trebuie sa aiba million dollar smile

Ce ar trebui sa stie publicul despre artista Kamelia?

Kudika.ro a stat de vorba cu una dintre cele mai apreciate artiste ale momentul din Romania. Vorbim despre Kamelia, ocupata acum cu promovarea piesei “Amor”, piesa pe care o puteti asculta pe radiourile nationale. In plus, Kamelia compune HITURI, alaturi de fratele ei George Hora, iubeste, asteapta primavara, se bucura. Sa nu uitam… Am vorbit si despre colaborarea cu Ford… Foarte interesant!

Ce ar trebui sa stie publicul despre artista Kamelia?

"Ar trebui sa stie ca iubeste MUZICA, ca face asta de 15 ani si ca este si compozitoare, nu doar cantareata."

Ce planuri profesionale ai pentru viitorul apropiat?

"In acest moment principala mea preocupare, si a intregii mele echipe, este promovarea piesei ''AMOR'', atat in Romania cat si in Bulgaria, Turcia, Grecia si Israel, unde a inceput sa fie foarte apreciata. Ca dovada stau cele 11 milioane de vizualizari de pe Youtube si locurile fruntase in topurile Shazam din aceste tari."

Citește și:

Care este cel mai mare vis profesional pentru tine?

"Imi doresc foarte mult ca muzica mea sa ajunga in cat mai multe colturi ale lumii, ca oameni ce provin din culturi diferite sa aprecieze ceea ce fac si astfel sa reusesc sa demonstrez ca muzica este un limbaj universal."

Care este cea mai mare realizare profesionala a ta pana acum?

"Artista Kamelia din prezent este cea mai mare realizare a mea de pana acum :) 15 ani de munca, peste 30 de piese lansate pe care le pot asculta fanii si alte sute care au ramas doar la stadiul de demo, mii de ore in studio alaturi de George, sute de concerte prin toata tara cu fani care cantau toate versurile pieselor noastre. Perioadele D.G.TAL (trupa mea si a lui George de cand aveam 14-15 ani ), Megastar, Change & VIP, Prima oara, Vara rece, Piesa mea preferata, au fost un fel de caramizi pe care le-am asezat unele peste altele iar acum sunt la caramida AMOR :)"

Citește și:

S-a vorbit foarte putin in Romania despre colaborarea ta cu Ford. Inteleg ca ai fost aleasa de producatorii americani ca sa fii vocea celei mai noi reclame a brandului? Ce ne poti povesti despre asta?

"Totul a inceput de la cover-ul meu la piesa ''Stand by me'' pe care l-am postat pe Youtube. Am fost remarcata de catre cei de la Ford si, pentru ca le-a placut stilul si timbrul meu, am fost contactata de catre cei care realizau reclama respectiva. Le-am trimis inregistrarile cerute de ei, cu piesa ''Stand by me'' cu versuri putin modificate, o varianta engleza-spaniola si, la final, am fost aleasa dintre zeci de voci."

Ce inseamna pentru tine femeie de success?

"Inseamna o femeie care stie ce vrea, care munceste enorm ca sa isi atinga visele si reuseste tot ceea ce isi propune."

Esti o femeie foarte frumoasa. Exista ritualuri de frumusete pe care le urmezi?

Citește și:

"Ma consider o femeie speciala, cu o frumusete aparte. Si modesta :)) Este foarte importanta hidratarea tenului si ritualul de demachiere si curatire a fetei inainte de culcare. Nu adorm niciodata machiata :D"

Pe langa ritualurile de frumusete, orice femeie este preocupata si de fashion. Ce ne poti spune despre tine la acest capitol? Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

"Stilul meu vestimentar este o combinatie intre urban, casual si chic. Totul depinde de evenimentul la care particip sau de starea mea."

Care sunt cele mai importante trei valori ale vietii tale?

"Dragostea, familia, dezvoltarea personala si profesionala."

Ai cunoscut succesul alaturi de fratele tau, George Hora, ce inseamna familia pentru tine?

"Familia inseamna sprijin neconditionat, multa iubire, critici constructive, sfaturi bune, cea mai buna echipa :)"

Citește și:

Cum ai descrie relatia cu fratele tau? Se stie ca sunteti foarte uniti.

"Eu si George avem o relatie speciala :) Am crescut impreuna, am descoperit muzica impreuna, ne-am dezvoltat impreuna si ne-am modelat unul pe celalalt ( mai mult el pe mine :), locuim si muncim impreuna. Adevarul e ca: nimic nu se compara cu dragostea de frate!"

Cum arata barbatul ideal pentru tine?

"Barbatul ideal are 1.87, par saten/grizonat, ochi calzi si iubitori, are un ''million dollar smile'', buze perfecte, este atletic si se vede in ochii lui, atunci cand vorbeste cu mine sau despre mine, ca ma iubeste :)"

Ce trebuie sa faca un barbat ca sa te cucereasca definitiv?

"Trebuie sa fie sincer, sa imi arate dragostea lui atat prin fapte cat si prin vorbe :), sa stie cum sa ma faca sa zambesc si atunci cand sunt trista, sa ma iubesca cu toate nebuniile mele, sa iubeasca omul Kamelia. Trebuie sa fie un barbat puternic iar eu sa fiu singura lui slabiciune."

Citește și:

Ce asteptari ai de la luna martie? Te astepti sa ti se faca surprize deosebite?

"Sunt sigura ca ma voi bucura de multe martisoare de 1 Martie si flori frumoase de 8 Martie :) I love surprises :D De asemenea, abia astept sa il sarbatorim pe fratele si producatorul meu, George Hora, care implineste 31 de ani pe 25 martie."

Ai un mesaj pentru fanii tai de pe kudika.ro?

"Va pup pe toti si va astept pe pagina mea oficiala de Facebook"

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.