Setari Cookie-uri

Andra si cea mai frumoasa declaratie de dragoste

Andra Maruta i-a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste sotului sau, Catalin Maruta.

Andra a vrut sa vorbeasca despre iubirea pe care i-o poarta sotului sau, Catalin Maruta, chiar pe pagina oficiala de Facebook. Cantareata a ales sa posteze o fotografie cu ei doi imbratisati si cu un mesaj scurt insa extrem de frumos.

"Unii spun ca exista oameni pentru care merita sa mori! Eu cred ca exista oameni pentru care merita sa traiesti! Tu esti ACELA pentru mine! Te iubesc, sotul meu!"

foto interior si prima pagina: Andra, Facebook

Pe langa acest text, artista a ales sa puna si un hastag: ‪#‎IubireaSchimbaTot‬, titlul noii sale melodii.

Daca la piesa “Niciodata sa nu spui niciodata”, Andra a fost primul artist din Romania care a avut 1M de vizualizari in primele 24 ore, la “Iubirea schimba tot”, artista a facut peste 1M de vizualizari, piesa fiind disponibila pe canalul de YouTube, Andra, canal aflat la debut.

Citește și:

Cand am aflat ca videoclipul “Iubirea schimba tot” a facut un milion de vizualizari in mai putin de 24 de ore m-am emotionat si m-am gandit imediat, cu recunostinta, la fanii mei! Sunt foarte fericita ca am astfel de fani si ca simt iubirea lor! Este extraordinar pentru un artist sa isi bata propriul record, pentru ca piesa “Niciodata sa nu spui niciodata” a facut tot un milion de vizualizari, dar in fix 24 de ore. Le multumesc fanilor mei cu tot sufletul si le promit ca le voi transmite si eu dragostea mea in continuare, prin piese speciale! Pentru ca eu chiar cred, sincer, ca iubirea schimba tot!” a declarat Andra.

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.