Primavara incepe cu Sore

Primavara incepe cu Sore

Cantareata Sore a lansat videoclipul piesei Un minut.

comunicat de presa:

Sore a lansat pe 1 martie cel mai recent single al sau, „Un Minut”. O poveste de dragoste cu un mesaj puternic, piesa "Un minut" vorbeste despre frumusetea dragostei, dar si despre riscurile pe care le poti intampina atunci cand iubesti.

Piesa a fost produsa in studiourile HaHaHa Production. Muzica este scrisa de Mihai Andrei, Morosanu Elena, Moraru Diana, Bodea Constantin, iar versurile sunt semnate de Sore, Morosanu Elena si Moraru Diana.

"Dragostea este cel mai riscant, dar si cel mai frumos pariu pe care il facem intr-o viata. Uneori castigam pariul, alteori nu. Ajungem sa iubim, nu gasind persoana perfecta, ci invatand sa vedem perfectiunea in miile de defecte pe care un om le poate avea. Despre asta vorbeste si piesa <<Un Minut>>", a declarat Sore.

Videoclipul, regizat de iRonic, este un proiect conceptual de imagine. Materialul video a fost filmat intr-un cadru atent construit, cu multe elemente de scenografie, care simbolizeaza amintiri si stari si pun bine in evidenta mesajul piesei.

foto prima pagina: Sore, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri