Setari Cookie-uri

Katy Perry are un iubit celebru. Cine este barbatul care i-a furat inima?

Cantareata Katy Perry s-a cuplat cu unul dintre cei mai doriti barbati de la Hollywood.

Actorul Orlando Bloom i-a oferit iubitei sale, cantareata Katy Perry, o excursie in Marea Britanie, dupa ce a prezentat-o mamei sale, cele doua vedete iscand zvonuri despre o relatie amoroasa din luna ianuarie, cand au fost vazuti distrandu-se impreuna la petrecerea de la Globurile de Aur, informeaza Mediafax.

Actorul britanic Orlando Bloom si cantareata Katy Perry nu au dezvaluit public vreun detaliu despre relatia amoroasa infiripata de curand, insa luna trecuta si-au etalat public gesturile tandre in timp ce-si petreceau vacanta in Hawaii, potrivit contactmusic.com.

De atunci, vedetele par sa-si fi consolidat relatia, dupa ce Orlando a dus-o pe Katy in Marea Britanie, pentru a o prezenta familiei si prietenilor. Cei doi au fost vazuti intr-un pub din zona Buckinghamshire, unde Orlando i-a facut cunostinta lui Katy cu mama sa, Sonia, potrivit publicatiei britanice The Mirror.

Citește și:

foto: Guliver/ Splash News

Cuplul a programat si o mica vacanta de-a lungul Marii Britanii, unde a vizitat satele rasfirate prin zona rurala a Angliei, dupa cum a povestit o sursa apropiata vedetelor pentru People.com.

Cantareata de 31 de ani si actorul in varsta de 39 de ani s-au intors la Los Angeles pe 12 martie, dar in ciuda excursiei romantice relaxante pe care au petrecut-o impreuna, s-au aratat sovaitori in fata aparatelor de fotografiat si au parasit aeroportul separat. Katy incerca sa se ascunda sub ochelari si paltonul lung si negru pe care il purta, in schimb Orlando a zambit larg in fata fotografilor.

Atat Katy Perry, cat si Orlando Bloom au fost implicati anterior in relatii cu alte celebritati. Perry a fost casatorita intre 2010-2012 cu actorul de comedie Russell Brand si a fost implicata intr-o relatie tumultoasa care a durat mai multi ani cu cantaretul american John Mayer. Pe de alta parte, Orlando Bloom a fost insurat cu modelul Miranda Kerr intre 2010-2013, cei doi avand impreuna un baietel in varsta de 5 ani, Flynn.

Citește și:

    foto prima pagina: Katy Perry, Instagram

    Vizionare placuta


    Kudika
    17 Martie 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.