Setari Cookie-uri

Noul videoclip al lui Feli este un mesaj frumos pentru toti oamenii

Orice final inseamna si un nou inceput.

comunicat de presa:

Noua poveste scrisa de Feli se numeste simplu „Va urma”, pentru ca toate lucrurile frumoase trebuie sa continue.

Fiecare dintre noi porneste in viata cu un vis, are in minte o destinatie pe care o urmareste cu pasiune si daruire. Stim cu totii, insa, ca drumul nu este intotdeauna lin. De multe ori trebuie sa ne invingem temerile, sa gasim in noi curajul si vointa de a accepta ca pe parcurs ne putem lovi si de esecuri. Ce nu trebuie sa uitam, indiferent de punctul in care ne aflam, e sa ducem visul mai departe, lasand mereu loc Va urma”, asa descrie Feli mesajul celui mai nou single al sau.

Piesa „Va urma”, al carei videoclip este regizat de Iulian Moga, este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music.

Feli a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, single-ul „Creioane colorate”a fost numarul 1 in topul difuzarilor pe radio, iar vocea artistei a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.