Setari Cookie-uri

Este oficial! Este din nou insarcinata

Primele imagini cu burtica! Ce actrita este din nou insarcinata?

Mai multe surse au confirmat pentru US Weekly ca sotia actorului canadian Ryan Reynolds, Blake Lively, este insarcinata cu al doilea copil al cuplului, informeaza Huffington Post, potrivit Mediafax.

Blake si Ryan mai au impreuna o fetita pe nume James, in varsta de un an si patru luni.

"Blake este absolut incantata, la fel si Ryan", a declarat un apropiat al cuplului.

Lively a incercat sa isi ascunda burtica de gravida, in timp ce se afla pe platourile de filmare la cel mai recent film al sau, "The Shallows/ Superficialii". Aceasta a incercat sa isi acopere sarcina cu ajutorul unui halat sau prosop, dar in fotografii se poate observa burtica.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Actrita si sotul ei cu 11 ani mai in varsta nu au facut un secret din faptul ca vor sa aiba o familie cat mai numeroasa.

Citește și:

"Simt ca primul meu copil va fi cel mai mare dintre toti. Abia astept sa vad cum un copil il influenteaza pe celalalt, si ce influenta va avea si asupra intregii familii. Vreau cat mai multi copii", a declarat actrita in trecut.
Intre timp, actorul canadian se va pregati pentru mai multe nopti nedormite, avand in vedere experienta pe care a capatat-o cu ajutorul fiicei lui, James.

"Copilul nostru are ceva aparte. Noi credem ca are alergie la somn", a glumit Ryan in martie, 2015.
In luna februarie a acestui an, Reynolds a declarat cat de incantat este de faptul ca a devenit tata si ca are o fetita.

"Sa am o fetita este un vis devenit realitate. Nu am admis niciodata in public, nici mie, dar nici sotiei mele, dar imi doream cu adevarat sa am o fata", declarase actorul.

Blake Lively si actorul canadian Ryan Reynolds, in varsta de 39 de ani, s-au cunoscut in 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", iar, un an mai tarziu, s-au casatorit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.