Setari Cookie-uri

Bradley Cooper discurs emotionant despre lupta tatalui sau cu boala

Mesajul lui Bradley Cooper a devenit viral pe internet.

Actorul in varsta de 41 de ani a tinut un discurs despre lupta tatalui sau impotriva cancerului, cu ocazia lansarii Institutului Parker pentru Imunoterapia Cancerului, gazduita in casa fondatorului, Sean Parker, relateaza contacmusic.com, potrivit Mediafax.

La eveniment au fost prezenti, printre altii, Katy Perry, Orlando Bloom, John Legend si Sean Penn.
Bradley a vorbit in discurs despre tatal sau, Charles, care a murit de cancer la plamani in 2011.

"Vreau sa va vorbesc despre tatal meu, Charles J. Cooper, care a murit de cancer la plamani, in 2011. Am fost foarte norocos ca am putut sa ma sustrag din orice alta activitate, profesionala sau personala, pentru a ma dedica in totalitate ingrijirii lui medicale", a inceput Cooper discursul.

In ciuda faimei si averii sale, Bradley a recunoscut ca resursele pe care le-a avut la dispozitie nu i-au usurat tratamentul, care a fost "pur si simplu coplesitor, incredibil de stresant si complex".

Citește și:

"Nu imi pot imagina cat de dificila este situatia pentru acei pacienti si familii care sunt mai putin norocosi si pur si simplu nu isi permit si tratamentul, si chiria", a adaugat actorul.

Cooper si Sean planuiesc sa lanseze o noua initiativa in urmatoarele luni pentru a ajuta familiile care se straduiesc sa faca fata preturilor mari pe care le presupune tratamentul impotriva cancerului.

"Sper ca intr-o zi, fiecare persoana care se lupta cu aceasta boala va primi tot sprijinul de care are nevoie pentru a-si mentine nealterata calitatea vietii, din ziua in care afla diagnosticul pana in ultima, indiferent de statutul social sau economic", a adaugat actorul american.

foto prima pagina: Denis Makarenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.