Setari Cookie-uri

Janet Jackson, insarcinata cu primul copil, la aproape 50 de ani

Cantareata Janet Jackson este insarcinata!

Cantareata americana Janet Jackson, care va implini 50 de ani pe 16 mai, este insarcinata cu primul copil, potrivit unei surse citate de etonline.com, informeaza Mediafax.

Luna trecuta, Janet a amanat turneul mondial Unbreakable pentru a-si intemeia o familie alaturi de sotul ei Wissam Al Mana. Intr-un videoclip postat pe Twitter, pe 6 aprilie, cantareata le-a adus la cunostinta fanilor vestea rea si le-a multumit pentru spijinul oferit de-a lungul timpului.

"Salutare! Dupa cum probabil stiti, pe 31 august am lansat turneul mondial Unbreakable. In primul rand, vreau sa multumesc tuturor fanilor care au venit la concert. Va multumesc foarte mult", declarase atunci compozitoarea americana.

"Voi ati facut spectacolul memorabil in fiecare seara. Suntem in a doua etapa a turneului, dar a avut loc o schimbare neasteptata. Cred ca este foarte important ca voi sa aflati primii ca eu si sotul meu incercam sa ne intemeiem o familie, asa ca ma vad nevoita sa aman turneul".

Citește și:

Totusi, Janet le-a promis fanilor ca va reveni pe scena cat se poate de repede.

"Va rog frumos, daca puteti, sa incercati sa intelegeti ca trebuie sa fac asta acum. La indemnul doctorilor, trebuie sa ma odihnesc. Dar nu am uitat de voi. Voi continua turneul cat de repede este posibil", a conchis Jackson in videoclipul postat pe reteaua de socializare.

In ultimii ani, Janet Jackson a disparut aproape complet din viata publica si a evitat atentia presei internationale, adoptand un stil de viata foarte discret si locuind mai mult in Orientul Mijlociu, alaturi de cel de-al treilea sot al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana.

foto prima pagina: JanetJackson, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.