Setari Cookie-uri

Noua melodie Carla's Dream este incredibila

Carla's Dreams a lansat videoclipul unei melodii cu trimitere la Eroina

Carla's Dreams a lansat pe 7 mai videoclipul single-ului "Acele",care contine versuri cu trimitere la piesa "Sub pielea mea | eroina" si pe care trupa a cantat-o live, in premiera, la concertul de lansare al albumului "Ngoc", adunand 1,2 milioane de vizualizari pe YouTube in doua zile de la lansare, informeaza Mediafax.

"Acele tale imi fac tattoo sub piele/ imi schimba sangele-n vene" sunt primele doua versuri ale referenului care se termina cu "si-as vrea sa imbatranim in doi".

Videoclipul, filmat in Chisinau, cu doi tineri pusi pe nazbatii, care pare a fi o varianta mai cuminte a videoclipului melodiei "We Found Love" (Rihanna ft. Calvin Harris -, a fost publicat pe Youtube sambata seara, 7 mai, la ora 20:00 si a strans 64.000 de vizualizari, in doua ore.

Citește și:

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX din partea Cat Music, in 12 ore a facut 360.000 de vizualizari, iar, doua zile mai tarziu, luni, stansese deja 1,2 milioane.

Noul single, "Acele", a fost cantata live, in premiera, sambata seara, la Arenele Romane, in cadrul concertului de lansare a noului album, piesa urmand sa fie inclusa pe urmatorul album al artistilor, la care au inceput deja sa lucreze.

Piesa a fost compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca, cel care a realizat si clipurile pieselor anterioare ("Te rog", "Sub pielea mea | eroina" si “Aripile").

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.