Setari Cookie-uri

Carla's Dreams colaboreaza cu Antonia pentru un videoclip incredibil

Aceasta melodie va deveni in scurt timp piesa verii. Este GENIALA.

Antonia a lansat piesa "Suna-ma" in colaborare cu Carla's Dreams. Piesa a fost cantata in premiera, sambata, pe scena de la Arenele Romane, la super concertul Carla's Dreams din Bucuresti, un eveniment sold out. "Suna-ma" este compusa de Carla's Dreams si produsa impreuna cu Alex Cotoi, informeaza Mediafax.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Roman Burlaca, cel care a regizat clipurile celor de la Carla's Dreams pentru piesele “Te rog”, “Sub pielea mea / eroina” si “Aripile”. In clip-ul piesei "Suna-ma" se petrece un "battle" intre grupul Antoniei si gasca lui Carla’s Dreams. Un videoclip colorat, energic, amuzant, cu mult dans.

In doar 12 ore de la lansare, videoclipul piesei "Suna-ma" are deja peste 350 000 de vizualizari pe canalul de YouTube al artistei.

Citește și:

Echipa care s-a ocupat de imaginea Antoniei este formata din Cristina Craciun (styling), Alex Abagiu (make-up) si Sorin Stratulat (hair).

Make-up artistul lui Carla's Dreams este Edith Mihaiciuc, iar styling-ul personajelor a fost realizat de Fere.

In urma cu doua saptamani, Antonia a lansat piesa “Vorbeste lumea”, care are 3.5 milioane de vizualizari pe YouTube. Alta melodie a Antoniei, "Gresesc" a depasit 11 milioane de vizualizari.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.