Carla's Dreams colaboreaza cu Antonia pentru un videoclip incredibil

Carla's Dreams colaboreaza cu Antonia pentru un videoclip incredibil
Kudika
11 Mai 2016

Aceasta melodie va deveni in scurt timp piesa verii. Este GENIALA.

Antonia a lansat piesa "Suna-ma" in colaborare cu Carla's Dreams. Piesa a fost cantata in premiera, sambata, pe scena de la Arenele Romane, la super concertul Carla's Dreams din Bucuresti, un eveniment sold out. "Suna-ma" este compusa de Carla's Dreams si produsa impreuna cu Alex Cotoi, informeaza Mediafax.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Roman Burlaca, cel care a regizat clipurile celor de la Carla's Dreams pentru piesele “Te rog”, “Sub pielea mea / eroina” si “Aripile”. In clip-ul piesei "Suna-ma" se petrece un "battle" intre grupul Antoniei si gasca lui Carla’s Dreams. Un videoclip colorat, energic, amuzant, cu mult dans.

In doar 12 ore de la lansare, videoclipul piesei "Suna-ma" are deja peste 350 000 de vizualizari pe canalul de YouTube al artistei.

Echipa care s-a ocupat de imaginea Antoniei este formata din Cristina Craciun (styling), Alex Abagiu (make-up) si Sorin Stratulat (hair).

Make-up artistul lui Carla's Dreams este Edith Mihaiciuc, iar styling-ul personajelor a fost realizat de Fere.

In urma cu doua saptamani, Antonia a lansat piesa “Vorbeste lumea”, care are 3.5 milioane de vizualizari pe YouTube. Alta melodie a Antoniei, "Gresesc" a depasit 11 milioane de vizualizari.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri