Setari Cookie-uri

Este oficial: Justin Timberlake va canta la Eurovision

Justin Timberlake va face atmosfera in timp ce publicul voteaza

Justin Timberlake va face atmosfera sambata, pe scena de la Eurovision, unde va canta ultimul sau hit, "Can’t Stop the Feeling", in intervalul de pauza in care publicul din toate tarile europene isi va vota favoritii, relateaza The Guardian, informeaza Mediafax.

Unul dintre producatorii show-ului pentru competitia Eurovision, Sven Stojanovic a declarat ca "e o oportunitatate fantastica pentru noi ca Justin Timberlake vine impreuna cu formatia sa sa cante la gala Eurovision de sambata".

"Momentul va fi foarte special. Compozitorii suedezi Max Martin si Shellback au scris si s-au ocupat de productia piesei "Can’t Stop the Feeling" in colaborare cu Justin.", a adaugat Sven Stojanovic.

Spectacolul pe care-l va prezenta Justin Timberlake la Eurovision va fi, cu siguranta, pe gustul telespectatorilor americani. Pentru prima data, anul acesta, competitia muzicala Eurovision va fi difuzata si in SUA. Piesa "Can’t Stop the Feeling" va figura pe colona sonora a animatiei "Trolls", produsa de compania Dreamworks si este primul proiect muzical al lui Justin dupa trei ani in care nu a lansat nicio melodie.

Citește și:

Competitia muzicala Eurovision va fi difuzata in cele 42 de tari participante, dar si in China, Kazakhstan, Portugalia, Noua Zeelanda si SUA.

Cantaretul, compozitorul si actorul Justin Timberlake, in varsta de 35 de ani (31 ianuarie 1981) a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync si a fost recompensat cu noua premii Grammy si patru premii Emmy.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.