comunicat de presa:

Alex Velea cauta o Dulce Impacare

Dupa colaborarea cu Mario Fresh din urma cu 2 luni, Lino, protejatul lui Alex Velea, lanseaza cel de-al treilea single din cariera, "Filme indiene".

“Tinerii se cearta si se impaca, exact ca in filmele indiene, cu iubiri siropoase, in care se regasesc multi pusti. De obicei, la varsta noastra ne certam doar ca sa ne impacam. Ma fascineaza India, mi-as dori sa ajung la Taj Mahal, dar pana atunci mai am de dat BAC-ul, asa ca momentan dansez Bollywood-style de emotii. Pe 'Filme indiene', normal!”", declara Lino.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, piesa "Filme Indiene" este compusa de catre Alex Velea. Videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan si a fost filmat in doua locatii diferite din Bucuresti, pe parcursul a 12 ore.

Lino s-a nascut la Brasov si a venit la Bucuresti pentru a-si implini visul sub indrumarea mentorului sau: “Ma vad facand doar muzica in viitor, respir muzica, traiesc pentru muzica si iubesc scena. Fac beaturi non-stop si suna din ce in ce mai bine. Deja multi rapperi talentati canta pe beaturile mele”, adauga tanarul artist.

Noul videoclip al lui Alex Velea este o veselie totala
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: