Setari Cookie-uri

Justin Bieber de Romania lanseaza un nou videoclip

Lino, protejatul lui Alex Velea, lanseaza videoclipul Filme indiene.

comunicat de presa:

Dupa colaborarea cu Mario Fresh din urma cu 2 luni, Lino, protejatul lui Alex Velea, lanseaza cel de-al treilea single din cariera, "Filme indiene".

“Tinerii se cearta si se impaca, exact ca in filmele indiene, cu iubiri siropoase, in care se regasesc multi pusti. De obicei, la varsta noastra ne certam doar ca sa ne impacam. Ma fascineaza India, mi-as dori sa ajung la Taj Mahal, dar pana atunci mai am de dat BAC-ul, asa ca momentan dansez Bollywood-style de emotii. Pe 'Filme indiene', normal!”", declara Lino.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, piesa "Filme Indiene" este compusa de catre Alex Velea. Videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan si a fost filmat in doua locatii diferite din Bucuresti, pe parcursul a 12 ore.

Lino s-a nascut la Brasov si a venit la Bucuresti pentru a-si implini visul sub indrumarea mentorului sau: “Ma vad facand doar muzica in viitor, respir muzica, traiesc pentru muzica si iubesc scena. Fac beaturi non-stop si suna din ce in ce mai bine. Deja multi rapperi talentati canta pe beaturile mele”, adauga tanarul artist.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.