Delia lanseaza online al patrulea episod din show-ul Welcome to Deliria

Delia lanseaza online al patrulea episod din show-ul Welcome to Deliria

Sunt convinsa ca toti vreti sa vedeti acest episod.

comunicat de presa:

Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica, o serie de 5 episoade din mega-concertul sustinute la Sala Palatului. Primele 3 episoade din show-ul "Welcome to Deliria" sunt online si au adunat peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube. Astazi, artista lanseaza episodul cu numarul 4, iar ultimul episode va fi lansat luni (30 mai), ora 12.

Concertul "Welcome to Deliria" a insemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenti la Sala Palatului o intalnire cu "mintea" Deliei, o lume de poveste, plina de culoare. Si pentru ca orice poveste are un povestitor, o masca a dat glas povestii, iar Delia a condus publicul intr-o lume feerica, cu interpretari senzationale si elemente inedite, non-conformiste, zeci de tinute si coregrafii, dar si invitati 'delirici'.

Delia a inceput concertul cu hitul "Pe aripi de vant", cu care a incheiat concertul de anul trecut de la Sala Palatului, iar de la "Parfum de fericire" si pana la "Gura ta", Delia a purtat in universul ei spectatorii prezenti la Sala Palatului. Alaturi de invitatii show-ului, Carla's Dreams, Adrian Despot, Gabriel Cotabita si Deepcentral a trecut de la emotie sincera, la tumult, nostalgie, extravaganta.

Episodul 4 incepe cu o grandioasa reinterpretare a celebrei “Blestem” combinata cu si mai celebra “Kashmir”. Tot la flaut, Delia ne incanta si cu versiunea ei a “Fata verde”, piesa cantata original de Pheonix, iar momentul “Doar pentru tine” a creat emotie fara limite.

Odata cu mega-concertul de la Sala Palatului, Delia a lansat si un nou album. "Deliria" este al 4-lea material discografic al artistei, care include pe langa hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mama”, “Cum ne noi” (Carla’s Dreams), si piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie esti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a facut om mare”.

In urma acestui succes fulminant, Delia va porni intr-un turneu national cu The Essence of Deliria, varianta concentrata a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atat pentru publicul larg, cat si pentru petrecerile corporate.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri