Setari Cookie-uri

Ashton Kutcher si Mila Kunis vor deveni parinti pentru a doua oara

Este oficial: Actrita Mila Kunis este din nou insarcinata.

Actorii americani Ashton Kutcher si Mila Kunis asteapta cel de-al doilea copil al cuplului, vedetele confirmand sarcina, cei doi fiind deja parintii unei fetite in varsta de 20 de luni, potrivit People, informeaza Mediafax.

Bucurie imensa pentru Ashton Kutcher si Mila Kunis. Se pare ca cei doi asteapta un nou membru de familie. Cuplul, care s-a casatorit in iulie anul trecut, sunt deja parinti unei fetite in varsta de 20 de luni, Wyatt Isabelle.

"Ashton se lumineaza atunci cand vorbim despre Wyatt si cel mic, care e pe drum," a declarat o sursa apropiata de Kutcher. "Totul vine natural la el atunci cand e vorba de a fi tata."

De altfel, in octombrie, vedeta din "Bad Moms", in varsta de 32 de ani, si-a impartasit entuziasmul despre extinderea familiei sale declarand pentru Business Insider, "Da! Absolut, sigur".

Citește și:

Cu toate ca tranzitia de la un copil la doi pot fi laborioasa pentru unii, Mila Kunis a marturisit pentru Entertainment Tonight in luna mai ca ea stapaneste "secretul echilibrului" de a fi "un partener de mare angajament, o sotie minunata si o femeie pe potriva".

"Stiu ca atunci cand am decis sa avem un copil, am renuntat la a mai fi egoista - cel putin sa ne straduim in acest proces", a spus Kunis. "Pentru ca e un fapt innascut; ca oameni suntem oameni foarte egoisti si ne-am dorit foarte mult sa alcatuim o familie."

Ea a adaugat, "Avand acest omulet de crescut... a adus echilibru iar mai apoi inveti cum sa fii un partener bun, o sotie buna, o femeie implinita si sa fii tu insati si in acelasi timp responsabila pentru copilul tau. Cu siguranta este un proces care se invata", a mai spus Kunis.

Citește și:

    Pe de alta parte, Ashton Kutcher a avut numai cuvinte de lauda la adresa sotei sale: “E o mama fantastica,” .“Ma duc la munca in fiecare zi si vin acasa si e perfecta. Si totul pare minunat. Si imi dau seama ca ceva probabil nu a fost uimitor, dar ea nu spune niciodata ce nu a mers bine...e incredibila.”

    foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

    Vizionare placuta


    Kudika
    16 Iunie 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.