Setari Cookie-uri

Aceasta melodie este despre indragostiti

Kalif si Betty lanseaza piesa Inima, o melodie speciala pentru cei care iubesc.

comunicat de presa:

Daca in urma cu 2 luni, Kalif colabora cu Leya D. pentru single-ul "Karma", acum artistul lanseaza single-ul si videoclipul "Inima", in colaborare cu Betty.

Ca si in cazul pieselor lansate anterior, single-ul "Inima" este compus de catre Kalif. Videoclipul este regizat de catre Mihai Lazar si este primul lansat de catre Kalif.

”Cand ma gandesc la o colaborare pentru o piesa, aleg cu mare girja persoana respectiva. Consider ca Betty este alegerea cea mai buna pentru o piesa despre iubire, iar versurile vin din experinta personala”, declara Kalif.

Kalif, pe numele lui Constantin Stilpeanu, a inceput sa faca muzica de la varsta de 15 ani, cand s-a axat pe rap si a avut colaborari cu nume sonore precum Sisu Tudor. Ulterior, a inceput sa abordeze si alte genuri muzicale si sa compuna piesele pe care le-a lansat, cum este si cazul single-ului "Apel in asteptare", cu peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Citește și:

Pentru Betty, piesa "Inima" este prima colaborare, insa tanara artista nu este la prima lansare. Betty a cucerit publicul "Intr-o secunda", cu primul ei single, care a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube. Si urmatoarele piese ("La anii mei", "Acolo sus") s-au bucurat de succes pe YouTube si au adunat milioane de vizualizari.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.