Setari Cookie-uri

Kanye West, in pat cu Taylor Swift, Kim Kardashian, Rihanna si Anna Wintour

Cel mai controversat videoclip al momentului. 11 vedete s-au dezbracat complet pentru acest clip.

Rapperul Kanye West a lansat, vineri, 24 iunie, pe LA Forum, un videoclip bizar si controversat al melodiei "Famous", care a produs o adevarata unda de soc in mass media,videoclipul surprinzandu-l pe rapper alaturi de o serie de celebritati si personalitati din SUA, dezbracate, in acelasi pat, informeaza Mediafax.

Printre vedete se numara Donald Trump, Taylor Swift, Amber Rose, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, George W. Bush, Anna Wintour, Rihanna si Chris Brown, dar si Kanye, altarui de sotia sa, Kim Kardashian.

Videoclipul a fost proiectat pe un ecran urias, in fata unui public format din 8000 de oameni, la LA Forum, vineri, 24 iunie, fiind lansat simultan in exclusivitate pentru abonatii Tindal, potrivit Daily Mail.

Kanye West s-a inspirat din tabloul 'Sleep' al pictorului american realist Vincent Desiderio, care prezenta 12 persoane anonime dormind in pozitii similare, intr-un pat urias.

Citește și:

Pe masura ce melodia avanseaza, o camera se plimba de-a lungul patului imens plin de vedete si personalitati care dorm, fiind vorba, de fapt, de sosii generate pe calculator.

Potrivit Vanity Fair, controversatul videoclip a fost filmat de-a lungul a trei luni, iar surse din interior au declarat ca nu toate celebritatile care apar in video sunt „falsuri”, unele dintre acestea dezbracandu-se de-a dreptul alaturi de Kim si de Kanye.

La finalul videoclipului socant, Lanye le multumeste tuturor celebritatilor implicate "ca sunt faimoase".

Cantecul insusi a nascut controverse cand rapperul l-a lansat in timpul New York Fashion Week, de la inceputul acestui an. Rapperul a pretins ca Taylor Swift a fost de acord cu melodia si cu versurile, ceea ce a sugerat ca ea si Kanye ar fi avut o aventura impreuna si ca faima sa s-ar datora lui Kanye, dar reprezentantii cantaretei au negat aceste lucruri exprimand ca Taylor nu ar fi fost niciodata de acord cu un astfel de proiect.

Citește și:

Kim Kardashian a insistat recent ca Taylor a aprobat melodia si ca i-a placut ideea sa socheze publicul cu versurile licentioase.

"A fost amuzant pentru ca Taylor a spus, 'Cand ajung pe covorul rosu de la Premiile Grammy, toata mass media va crede ca sunt total impotriva acestui lucru, iar eu voi rade si voi spune, 'Rad de voi. Am stiut tot timpul de asta.' ", a declarat Kim intr-un interviu pentru GQ.

Un reprezentant al lui Taylor a oferit rapid un raspuns la adresa acuzatiilor aduse de Kim Kardashian, exprimand intr-o declaratie ca comentariile vedetei de reality show erau "incorecte".

"Taylor nu are nimic impotriva lui Kim Kardashian dandu-si seama de presiunile puse asupra lui Kim care doar repeta ceea ce ii transmite Kanye West," se arata in declaratie. "Cu toate acestea, acest lucru nu schimba faptul ca ceea ce spune Kim este incorect. Kanye West si Taylor au vorbit o singura data la telefon in timp ce aceasta se afla in vacanta cu familia ei, in ianuarie 2016 si de atunci nu am mai vorbit. "

Citește și:

    "Taylor nu a dezmintit nicio clipa ca aceasta conversatie a avut loc. In timpul discutiei, Kanye a rugat-o sa lanseze cantecul si pe contul ei de Twitter, lucru cu care ea nu a fost de acord... Nu poti lansa un cantec atunci cand nici nu l-ai ascultat. Kanye West nu a cantat niciodata cantecul pentru Taylor. Ea l-a ascultat pentru prima oara cand l-au ascultati toti ceilalti si a fost umilitor. Taylor nu intelege de ce Kanye West, alaturi de Kim Kardashian nu vor sa o lase in pace."

    Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al cantaretului, "The Life of Pablo" a fost lansat pe 14 februarie 2016, fiind cel de-al 7-lea sau material discografic inregistrat in studio.

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Kudika
      27 Iunie 2016
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.