Setari Cookie-uri

Interviu fara perdea cu Antonia. Cand se casatoreste cu Alex Velea?

Despre placeri vinovate, planuri de viitor si nunta cu nimeni alta decat Antonia.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Intr-un timp destul de scurt, dintr-o tanara necunoscuta a devenit un influenter nu doar in tara noastra, ci si peste hotare.

Recent am stat de vorba cu ea si am reusit sa ii aflam secretele, placerile vinovate si planurile pe care le are cu Alex Velea.

1. Buna, Antonia. Esti una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Cum te-ai adaptat la viata publica?

Oarecum usor, la inceput nu am avut timp sa imi dau seama ce mi se intampla. Insa au fost si momente in care postura de persoana publica a “costat” destul de mult. Si ma refer aici la atitudinea agresiva a unor jurnalistilor, a paparazzi. Cumva, acum simt ca am ajuns la un oarecare echilibru.

2. Esti implicata in foarte multe proiecte. Cum reusesti sa iti imparti timpul intre cariera si viata personala?

Reusesc precum oricare alta persoana publica sau persoana cu job si responsabilitati: cu un program destul de bine organizat, cu ajutorul parintilor mei si ai parintilor lui Alex. Uneori, trebuie sa recunosc, este obositor, imi iubesc familia, imi iubesc cariera si stiu ca fac ce trebuie. Sunt incantata de cateva reusite din ultima vreme: am cantat in deschiderea concertului Maroon5 de la Bucuresti, am lansat o piesa alaturi de cei de la Carla’s Dreams “Suna-ma” si am cantat-o in premiera la show-ul lor de la Arenele Romane. In plus, piesa “Vorbeste lumea”, compusa de Alexandru, este foarte apreciata de fanii mei. Nu in ultimul rand, am lansat piesa “Call the Police” cu GGirls, adica Alexandra Stan, INNA, Lori si cu mine.

Citește și:

3. Cum a intrat Alex in viata ta? Ce v-a apropiat?

Semanam in multe privinte, asa ca nu a fost greu sa ne apropiem. Il apreciez pentru ca este un om bun, sensibil, un artist talentat, un tata minunat pentru Dominic.

4. In ultimii ani s-au intamplat foarte multe in viata ta. Ce ai invatat din aceste situatii?

A fost o lectie dificila, dura, dureroasa. Tot ce imi doresc acum este ca Maya sa vina si in Romania, sa pot petrece timp cu ea si aici, sa il cunoasca pe Dominic. Lucruri normale pentru o mama.

5. Stiu ca ai colaborat cu Lipton. Cum a fost aceasta experienta?

Am colaborat anul trecut si continua colaborarea cu Lipton si anul acesta. Este o experienta placuta, o echipa minunata, ma bucur ca m-au ales si au incredere in mine sa reprezint brandul.

6. Ce te-a determinat sa colaborezi cu Lipton Ice Tea?

Beam si inainte Lipton Ice Tea, asa ca atunci cand am primit propunerea, am fost foarte entuziasmata si bucuroasa ca pot reprezenta un brand prezent in viata mea.

Citește și:

7. Ce pregatesti pentru aceasta vara?

Voi avea concerte in tara, deja sunt in studio si pregatesc piese noi.

8. Exista ceva ce nu ai reusit sa faci pana acum si ti-ai dori?

Da, sa lansez o piesa care sa cucereasca piata internationala. Lucrez la partea aceasta si sper sa reusesc. Este un vis mare!

9. Toate avem cateva placeri vinovate. Care sunt ale tale?

Dulciurile ))

10. Care a fost cel mai frumos compliment pe care l-ai primit vreodata?

Orice compliment vine de la Alexandru. Este sincer intotdeauna.

11. Multe femei din Romania te considera un model. Impartaseste cu noi cateva dintre secretele tale de frumusete :)

Multumesc! Nu pot sa spun ca am secrete: fac sport atunci cand am timp (uneori si acasa cu Alexandru facem abdomene si alte exercitii care pot fi facute in afara salii), ma demachiez, nu ma machiez In zilele in care nu am filmari, cel mult mascara (Big & Multiplied de la Avon) si un ruj (Perfectly Matte de la Avon), folosesc crema hidratanta, apa termala, solutie micelara, am grija ce mananc si cat mananc. Si bineinteles, ma hidratez cat de mult se poate: apa si desigur, Lipton Ice Tea.

Citește și:

12. Numeste top trei piese vestimentare pe care le iubesti in aceasta vara si cum le asortezi.

Imi plac pantalonii scurti de jeans combinati cu topuri mai lungi si largi si sneakers in picioare. Imi plac rochiile de vara, lejere, de la Dana Budeanu.

13. Pun aceasta intrebare in numele cititoarelor noastre: cand te casatoresti? Ai planuri de nunta cu Alex?

Veti afla la momentul potrivit. :) Deocamdata, nu avem planuri in acest sens.

foto interior si prima pagina: Antonia, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.