Setari Cookie-uri

Andreea Marin, atacata de caini. Ce a declarat vedeta?

Andreea Marin, in conflict cu vecinii ei si iubitorii de animale dupa ce a fost atacata de caini.

Zilele trecute, Andreea Marin a trecut prin clipe de groaza dupa ce o plimbare cu bicicleta pe strada ei s-a transformat intr-o clipa de cosmar.

Vedeta a marturisit ca se plimba linistita, cand mai multi caini au atacat-o:

"Eram pe telefon exact in momentul in care m-au atacat. Mie nu imi e frica de caini, asa ca am inceput sa vorbesc cu ei, dar nu se linisteau deloc. Vorbeam cu o cunostinta la telefon, m-a auzit tipand si a venit repede cu masina. Asa i-a dispersat. De aici nimeni nu a iesit sa ma ajute. Nu este normal sa iti fie frica sa mergi pe strada ta si sa-ti fie frica de caini. Si eu am caine, dar nu este un pericol pentru nimeni." - a declarat Andreea pentru Stirile KanalD.

Fosta zana a surprizelor nu a stat cu mainile-n san; ea a chemat imediat hingherii, care au luat doi dintre cei patru catei. Pe de alta parte, multi dintre vecini au fost revoltati, declarand pentru Click ca animalele au fost castrate si microcipate pe cheltuiala lor si nici nu au facut vreodata probleme. Filmata cu camera ascunsa de un trecator chiar in timpul scandalului, Andreea nu si-a mai putut stapani opririle nervoase:

Citește și:

"Mi-am luat ce-mi trebuie sa ma apar de ei, arme legale, ca sa-i zic asa. Ii mai vad afara, eu actionez. Sa nu va plangesti ca i-am omorat dupa aia. Imi spuneti mie ca nu m-au atacat? Ma doare in c..r de garantia dumneavoastra, pe romaneste. Cum adica imi garantati, cand trece un copil si e atacat de caini” - a strigat Andreea Marin.

foto interior si prima pagina: Andreea Marin, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.