Kudika
8 Iulie 2016

BOOM! BOOM! BOOM! A sosit momentul ca Isaia sa activeze Dinamita, primul single solo si un videoclip din care nu lipsesc coregrafiile funky, distractia, marea, outfiturile urbane si CRBL, cel care a descoperit talentul ei muzical.

comunicat de presa:

Piesa "Dinamita" este compusa de catre CRBL, Theea Miculescu, Liviu Netu si Albert Lucian Victor Nagy si a fost produsa in studiourile DICE Music.

"Povestea 'Dinamitei' e spontana. Am mers la studio la Dice Music si pe loc 'm-a prins' piesa, fresh si energica. Mereu mi-am dorit să reusesc sa fiu un artist full-package, iar atunci cand pasesc pe scena, show-ul, muzica si dansul sa primeze. M-am implicat cu tot sufletul in acest proiect, CRBL ma cunoaste foarte bine in materie de muzica si dans, drept urmare aceasta piesa si clipul au fost reteta perfecta pentru mine: catchy, cu mult dans si vibe pozitiv. Sper sa placa si oamenilor si sa fie alaturi de mine in acest inceput frumos", declara Isaia.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

"Proiectul Isaia este un pariu mai vechi. De cand am cooptat-o in familia CRBL ca dansatoare si am auzit-o cantand, i-am promis ca am sa fac tot posibilul sa-i scriu o piesa. Piesa 'Dinamita' este fix despre Isaia. Este o piesa la care am lucrat impreuna cu Liviu, omul meu de baza din studio, care a pornit instrumentalul si textul a fost scris de Theea. Luci a fost cel care a facut ca piesa sa sune asa bine. Ma bucur mult ca si Cat Music ne-a primit in familie. Isaia este o artista completa, care are multe de spus si de aratat. Ca un big brother am sa fiu mereu alaturi de ea, sa-i spun din secretele showbiz-ului autohton si sa o invat cum sa greseasca mai putin.

Multumesc Dice Music. Multumesc Black film. Multumesc Cat Music si, nu in ultimul rand, multumesc ISAIA. Bafta!", declara CRBL.

O explozie de energie si craziness, videoclipul este regizat de catre Black Film, in care Isaia porneste intr-o calatorie foarte fun spre malul marii, insotita de un squad urban-flirty, in mood-ul #girlsjustwannahavefun.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: