Setari Cookie-uri

ISAIA lanseaza single-ul si videoclipul Dinamita

BOOM! BOOM! BOOM! A sosit momentul ca Isaia sa activeze Dinamita, primul single solo si un videoclip din care nu lipsesc coregrafiile funky, distractia, marea, outfiturile urbane si CRBL, cel care a descoperit talentul ei muzical.

comunicat de presa:

Piesa "Dinamita" este compusa de catre CRBL, Theea Miculescu, Liviu Netu si Albert Lucian Victor Nagy si a fost produsa in studiourile DICE Music.

"Povestea 'Dinamitei' e spontana. Am mers la studio la Dice Music si pe loc 'm-a prins' piesa, fresh si energica. Mereu mi-am dorit să reusesc sa fiu un artist full-package, iar atunci cand pasesc pe scena, show-ul, muzica si dansul sa primeze. M-am implicat cu tot sufletul in acest proiect, CRBL ma cunoaste foarte bine in materie de muzica si dans, drept urmare aceasta piesa si clipul au fost reteta perfecta pentru mine: catchy, cu mult dans si vibe pozitiv. Sper sa placa si oamenilor si sa fie alaturi de mine in acest inceput frumos", declara Isaia.

"Proiectul Isaia este un pariu mai vechi. De cand am cooptat-o in familia CRBL ca dansatoare si am auzit-o cantand, i-am promis ca am sa fac tot posibilul sa-i scriu o piesa. Piesa 'Dinamita' este fix despre Isaia. Este o piesa la care am lucrat impreuna cu Liviu, omul meu de baza din studio, care a pornit instrumentalul si textul a fost scris de Theea. Luci a fost cel care a facut ca piesa sa sune asa bine. Ma bucur mult ca si Cat Music ne-a primit in familie. Isaia este o artista completa, care are multe de spus si de aratat. Ca un big brother am sa fiu mereu alaturi de ea, sa-i spun din secretele showbiz-ului autohton si sa o invat cum sa greseasca mai putin.

Citește și:

Multumesc Dice Music. Multumesc Black film. Multumesc Cat Music si, nu in ultimul rand, multumesc ISAIA. Bafta!", declara CRBL.

O explozie de energie si craziness, videoclipul este regizat de catre Black Film, in care Isaia porneste intr-o calatorie foarte fun spre malul marii, insotita de un squad urban-flirty, in mood-ul #girlsjustwannahavefun.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.