Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase fotografii cu Printul George la trei anisori

Casa Regala a Marii Britanii a lansat oficial o serie de imagini superbe cu Printul George.

Printul William al Marii Britanii si Printesa Kate au dezvaluit o serie de fotografii cu viitorul rege, in varsta de numai 3 ani, cu ocazia aniversarii acestuia, informeaza People.com, potrivit Mediafax.

Pentru a marca cea de-a treia aniversare a viitorului rege, parintii lui, Printesa Kate si printul William au publicat o noua serie de fotografii, asa cum au facut si pentru sora lui mai mica, la prima ei zi de nastere, in luna mai a acestui an.

"Ducele si Ducesa spera ca oamenii se vor bucura sa vada aceste noi fotografii. Ei ar dori sa le multumeasca tuturor pentru toate mesajele minunate pe care le-au primit, cu ocazia aniversarii lui Prince George", a declarat un purtator de cuvant al Palatului Kensington.

Intr-una dintre fotografii, George ii da cainelui familiei sa manance din propria inghetata, in gradina Casei Regale.

Citește și:

In alt instantaneu, acesta apare in picioarele goale, stand pe un leagan dedicat parintilor sai, ce poarta inscrisurile "William & Catherine.", iar o alta fotografie il infatiseaza pe bucalatul rege, in timp ce pozeaza extrem de degajat.

"M-am bucurat cu adevarat de posibilitatea de a face aceste fotografii Printului George. A fost o atmosfera foarte relaxata si placuta. Sunt onorat ca au decis sa imparta aceste imagini cu publicul, pentru a marca a treia zi de nastere", a declarat fotograful Matt Porteous.

A fost un an mare pentru mostenitorul la tron. A inceput ca prescolar in luna ianuarie, si a avut o intalnire istorica cu presedintele Obama, in aprilie. Apoi a aparut pe balconul Palatului Buckingham, alaturi de Charlotte, in luna iunie.

La inceputul acestei luni, pentru ca e pasionat de avioane, micul George s-a alaturat parintilor sai la una dintre iesirile lor oficiale, pentru a vedea avioane si elicoptere de aproape, la un spectacol aviatic.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.