Printul William al Marii Britanii si Printesa Kate au dezvaluit o serie de fotografii cu viitorul rege, in varsta de numai 3 ani, cu ocazia aniversarii acestuia, informeaza People.com, potrivit Mediafax.

Pentru a marca cea de-a treia aniversare a viitorului rege, parintii lui, Printesa Kate si printul William au publicat o noua serie de fotografii, asa cum au facut si pentru sora lui mai mica, la prima ei zi de nastere, in luna mai a acestui an.

"Ducele si Ducesa spera ca oamenii se vor bucura sa vada aceste noi fotografii. Ei ar dori sa le multumeasca tuturor pentru toate mesajele minunate pe care le-au primit, cu ocazia aniversarii lui Prince George", a declarat un purtator de cuvant al Palatului Kensington.

Intr-una dintre fotografii, George ii da cainelui familiei sa manance din propria inghetata, in gradina Casei Regale.

In alt instantaneu, acesta apare in picioarele goale, stand pe un leagan dedicat parintilor sai, ce poarta inscrisurile "William & Catherine.", iar o alta fotografie il infatiseaza pe bucalatul rege, in timp ce pozeaza extrem de degajat.

"M-am bucurat cu adevarat de posibilitatea de a face aceste fotografii Printului George. A fost o atmosfera foarte relaxata si placuta. Sunt onorat ca au decis sa imparta aceste imagini cu publicul, pentru a marca a treia zi de nastere", a declarat fotograful Matt Porteous.

A fost un an mare pentru mostenitorul la tron. A inceput ca prescolar in luna ianuarie, si a avut o intalnire istorica cu presedintele Obama, in aprilie. Apoi a aparut pe balconul Palatului Buckingham, alaturi de Charlotte, in luna iunie.

La inceputul acestei luni, pentru ca e pasionat de avioane, micul George s-a alaturat parintilor sai la una dintre iesirile lor oficiale, pentru a vedea avioane si elicoptere de aproape, la un spectacol aviatic.

foto main pixabay

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: