Setari Cookie-uri

Sa invatam dansul Waka Waka impreuna!

Shakira, una dintre cele mai apreciate cantarete de talie internationala datorita vocii si talentului sau, a inceput o campanie de promovare a noului sau single, Waka Waka (This Time for Africa).

Shakira, una dintre cele mai apreciate cantarete de talie internationala datorita vocii si talentului sau, a inceput o campanie de promovare a noului sau single, “Waka Waka (This Time for Africa)”.

Ce este Waka Waka?

Waka Waka este un cantec cu tematica africana. Single-ul a fost ales ca melodie oficiala a Cupei Mondiale (2010) si a fost interpretat de Shakira la marea deschidere a Campionatului de fotbal din Africa de Sud.





Pentru coregrafie, cantareata a colaborat cu echipa sud africana Freshlygroup si astfel a aparut dansul Waka Waka.

Videoclipul Waka Waka

“Waka Waka (This Time for Africa)” beneficiaza evident si de un videoclip. Este vorba, de fapt, despre un montaj cu materiale din fotbal ce prezinta goluri impresionante ale fotbalistilor (Lionel Messi, Daniel Alves, Rafael Marquez Alvarez, David Beckham, Cristiano Ronaldo, Idriss Carlos Kameni, Gerard Pique Bernabeu), bucuria acestora si copii saraci ce alearga entuziasmati pe stadioane. In videoclip apare si Shakira plina de energie, purtand haine viu colorate si efectuand dansul Waka Waka alaturi de grupul Freshlygroup si alti dansatori profesionisti.




Apel catre populatie

Waka Waka este o provocare pentru toate popoarele lumii si sustine proiectul pentru dreptul la educatie: 72 de milioane de copii nu pot merge la scoala din cauza saraciei. Toate incasarile rezultate de pe urma vanzarii cantecului vor fi donate pentru construirea a 20 de scoli si orfelinate in Africa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.