Setari Cookie-uri

Sa invatam dansul Waka Waka impreuna!

Shakira, una dintre cele mai apreciate cantarete de talie internationala datorita vocii si talentului sau, a inceput o campanie de promovare a noului sau single, Waka Waka (This Time for Africa).

“Cupa Mondiala capteaza atentia si inimile a milioane de oameni. Noi trebuie sa folosim acest lucru pentru a ne face cunoscut proiectul si pentru ca aceasta generatie de copii sa aiba posibilitatea de a isi indeplini visele si de a avea parte de o educatie corespunzatoare. Ma simt onorata sa fac parte din aceasta miscare incredibila. Cupa Mondiala FIFA reprezinta o energie globala si uneste fiecare tara, rasa, religie si conditie in jurul unei singure pasiuni. Campionatul reprezinta un eveniment care are puterea sa uneasca si sa integreze, iar in cantecul meu exact despre asta este vorba” a declarat Shakira pentru www.goal.com .

Tricourile Waka Waka

Shakira a colaborat cu firma spaniola MANGO pentru o linie speciala de tricouri. Desi este o colectie mica, aceasta se bucura de un succes foarte mare. Tricourile sunt inspirate din cultura africana si sunt disponibile in orice marime (S, M, L si XL), indiferent de sex.

Intregul profit obtinut din vanzari va fi donat pentru copiii din Africa de Sud. Tricourile pot fi cumparate din magazinele MANGO sau direct de pe site.

Alatura-te campaniei Waka Waka!

Cantareata de origine columbiana a postat pe pagina sa de YouTube un filmulet in care ii provoaca pe oameni sa se filmeze in timp ce danseaza Waka Waka si apoi sa posteze inregistrarea pe site. Astfel vor fi tot mai multi oameni care vor sustine campania si, implicit, tot mai multi copii se pot bucura de educatie si de un trai decent.





Tu stii sa dansezi Waka Waka?

Un articol de Amelia C




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.