Mai este foarte putin pana la zilele calduroase ale verii si toate dorim o silueta de invidiat, o silueta care sa atraga privirile tuturor.

Ideea PROGRAMULUI 14 zile este foarte simpla. Pentru a-ti contura silueta este suficient sa mananci la micul dejun si la inca o masa cereale integrale NESTLÉ FITNESS, FITNESS & FRUITS sau FITNESS CHOCOLATE, sa ai o dieta echilibrata si activitatea fizica regulata.

Ai impresia, ca este prea complicat pentru tine sa ai o dieta echilibrata iar un plan zilnic de mese si exercitii fizice implica un efort imens?

Avem solutia pentru tine!

Completeaza formularul electronic special, disponibil pe www.nestle-fitness.com, sectiunea PROGRAMUL 14 ZILE. Pe baza lui vei primi un plan echilibrat de dieta pentru 14 zile adaptat modului tau de viata si necesitatilor individuale ale organismului tau. Acest plan va cuprinde lista exacta a alimentelor si felurilor de mancare impreuna cu descrierea modului lor de preparare, informatii despre aportul lor energetic si continutul de ingrediente nutritive.

Completarea programului o va constitui planul de exercitii, prin care iti vom arata intr-un mod simplu cum sa-ti mentii conditia fizica si silueta care ti se potriveste.

Ai nevoie de o motivare suplimentara si de ajutor? Poti alege optiunea mailing-ului regulat. Astfel, timp de 14 zile, vei primi pe adresa ta de e-mail, mailuri in care vei gasi, printre altele, planul cu dieta si exercitiile pentru urmatoarele zile.

O combinatie perfecta intre exercitiile fizice care iti vor modela corpul si-ti vor pune muschii in miscare si o gustare usoare si savuroasa care cu siguranta te vor face sa vibrezi de sanatate si buna dispozitie. Mult spor!


  • Kudika

    Puterea transformării este supraîncărcată. Fenomenul rar al lui...

  • Kudika

    Pe 4 noiembrie Saturn iese din retrograd. Ne deblocăm sufletele și...

  • Kudika

    Cel mai bun lucru care ți se va întâmpla în 2024 în funcție de...

  • Kudika

    Alege un înger pentru a afla ce atragi în viața ta în ultimele luni...

  • Kudika

    Ce te învață Universul în luna Februarie 2024 în funcție de zodia...

  • Kudika

    (P)Silueta, prioritatea femeii secolului XXI