Secretul pentru o piele vizibil mai frumoasa si mai sanatoasa

Kudika
22 Aprilie 2010

De cate ori nu s-a intamplat ca dupa dus sa ai senzatia ca pielea ta ôstrangeö? O piele curata nu insemna neaparat si o piele hidratata.

De cate ori nu s-a intamplat ca dupa dus sa ai senzatia ca pielea ta “strange”? O piele curata nu insemna neaparat si o piele hidratata.

In timpul dusului pielea ta poate fi afectata prin pierderi de lipide si de hidratare. Pielea ramane astfel mai uscata.

La aceasta problema, Dove a adus raspunsul cu o gama inovatoare de geluri crema de dus. Dove Visible Care cu Nutrium Moisture™ se bazeaza pe o tehnologie inovatoare ce reface si fortifica bariera de protecţie a pielii, pentru o piele mai frumoasa, cu un aspect mai sanatos.

Testele realizate de institute de cercetare independente, de expertii Dove si de consumatori au dovedit ca in urma folosirii zilnice, gelurile de dus Dove Visible Care cu Nutrium Moisture™ ofera o piele mai fina si mai catifelata in doar 7 zile.

Dove Visible Care este singurul gel de dus care contine o intreaga gama de hidratanti ce sunt absorbiti natural si raman in piele pentru mult timp, avand peste 30% agenti de hidratare.

Noul Dove Visible Care este disponibil in trei variante: “Renewing” recomandat pentru piele normala, cu o formula special creata pentru a reface si hrani pielea, “Brightening”, care reintinereste si aduce stralucire pielii fara luciu si “Softening”, pentru pielea uscata, pentru catifelare si eliminarea petelor uscate.

Pentru o piele din ce in ce mai frumoasa si o experienta unica incearca noul Dove VisibleCare!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri