De cate ori nu s-a intamplat ca dupa dus sa ai senzatia ca pielea ta “strange”? O piele curata nu insemna neaparat si o piele hidratata.

La aceasta problema, Dove a adus raspunsul cu o gama inovatoare de geluri crema de dus. Dove Visible Care cu Nutrium Moisture™ se bazeaza pe o tehnologie inovatoare ce reface si fortifica bariera de protecţie a pielii, pentru o piele mai frumoasa, cu un aspect mai sanatos.

Testele realizate de institute de cercetare independente, de expertii Dove si de consumatori au dovedit ca in urma folosirii zilnice, gelurile de dus Dove Visible Care cu Nutrium Moisture™ ofera o piele mai fina si mai catifelata in doar 7 zile.

Dove Visible Care este singurul gel de dus care contine o intreaga gama de hidratanti ce sunt absorbiti natural si raman in piele pentru mult timp, avand peste 30% agenti de hidratare.

Noul Dove Visible Care este disponibil in trei variante: “Renewing” recomandat pentru piele normala, cu o formula special creata pentru a reface si hrani pielea, “Brightening”, care reintinereste si aduce stralucire pielii fara luciu si “Softening”, pentru pielea uscata, pentru catifelare si eliminarea petelor uscate.

Pentru o piele din ce in ce mai frumoasa si o experienta unica incearca noul Dove VisibleCare!
  • Vladimir

    Secretele dragostei în lumina stelelor: Cum să atragi și să menții...

  • Kudika

    Laura Cosoi așteaptă cu emoție cel de-al patrulea copil! Ce...

  • Kudika

    Cele două cărți de tarot care ne decid destinul încă de la naștere....

  • Kudika

    Ronald Gavril și Anamaria Prodan, oficial un cuplu! Primele...

  • Kudika

    Cum îți poți antrena creierul să nu mai simtă anxietate în timpul...

  • Kudika

    Lucia Macovei si Catalina Coca, primele Ambasadoare Dove alese de...