Produsele cosmetice organice ajuta la reducerea folosirii resurselor limitate si incurajeaza reciclarea drept politica de consum ce pune pe primul loc pastrarea mediului inconjurator. Ele favorizeaza dezvoltarea unei industrii ecologice ce foloseste metode traditionale de fertilizare a solului si de productie si lupta impotriva folosirii substantelor chimice artificiale, precum fertilizatorii si pesticidele.

Eco Receptura: Produse cosmetice naturale inspirate de natura

Organic inseamna mai mult decat natural. Produsele organice sunt supuse unor reglementari extrem de stricte din partea organelor de certificare organica si se pot numi astfel doar daca cel putin 70% din continut este organic.

Produsele cosmetice organice sunt dovada a ceea ce inseamna respectarea mediului inconjurator pentru ca sunt create pentru a avea un impact cat mai mic asupra naturii. Sunt fabricate in proportie de 95% din ingrediente naturale, crescute fara ingrasaminte chimice.

S-a demonstrat ca produsele organice aduc un aport ridicat de vitamine, nutrienti si antioxidanti ce intaresc sistemul imunitar al organismului si il ajuta in lupta impotriva mai multor boli de ordin metabolic, hormonal, neurologic, precum si impotriva mai multor tipuri de cancer. De asemenea, s-a evidentiat ca organismul se identifica mai usor cu ingredientele organice, fiind benefice pentru persoanele cu piele sensibila.

Produsele cosmetice organice sunt benefice atat corpului, cat si mediului inconjurator. Acestea sunt fabricate in proportie de 95 % din ingrediente naturale si contribuie la intarirea sistemului imunitar al organismului, ajutandu-l in lupta impotriva mai multor tipuri de boli. Mai mult decat atat, produsele cosmetice organice respecta mediul inconjurator, incurajeaza reciclarea, favorizeaza dezvoltarea industriei ecologice si respecta drepturile animalelor.

L’Occitane cu maslin de Provence, pentru ingrijirea tenului.

Noua gama L’Occitane are la baza un complex activ integral organic, din extract de frunze, apa si ulei de maslin :

• Extractul organic de frunze de maslin este folosit de L’Occitane in premiera in industria cosmetica, avand un puternic rol hidratant.
• Apa de masline protejeaza pielea de agresiunea factorilor externi, conferind in acelasi timp si luminozitate.

7 piese atât de drăgălașe că n-ai crede că sunt și eco-friendly
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: