Setari Cookie-uri

3 vesti eco in cosmetica !

Produsele cosmetice organice ajuta la reducerea folosirii resurselor limitate si incurajeaza reciclarea drept politica de consum ce pune pe primul loc pastrarea mediului inconjurator. Ele favorizeaza dezvoltarea unei industrii ecologice ce foloseste metode traditionale de fertilizare a solului si de productie si lupta impotriva folosirii substantelor chimice artificiale, precum fertilizatorii si pesticidele.

• Uleiul de masline hraneste si catifeleaza tenul.

Extractele organice utilizate pentru obtinerea acestei noi game respecta cele mai inalte standarde de calitate: fructele de masline sunt culese manual si se prelucreaza printr-o tehnologie speciala, testata de-a lungul timpului astfel incat sa se asigure o constanta a calitatii extractului obtinut.

Gama cu extract organic de maslin de Provence completeaza oferta de produse BIO de la L’Occitane: gama pe baza de shea si bumbac, gama pe baza de masline si rosii, al caror ingredient activ este BIO, dar si variantelor BIO ale unor game deja existente: gel de dus lavanda bio, lotiune de corp lavanda bio, unt de shea 100% natural.


Trasabilitatea ingredientelor, specifica tuturor produselor L’Occitane, este asigurata si in cadrul acestei game. In plus, toate produsele gamei sunt certificate ECOCERT, garantie suplimentara a calitatii si caracteristicilor acestora.

Produse din noua gama :

Lapte demachiant 87,5 lei

Acesta are la baza un complex format din extract organic de frunze, apa si ulei de maslin si este imbogatit cu ulei organic de migdale dulci si ulei de macadamia. Curata in profunzime, hidrateaza si catifeleaza pielea.

Spuma demachianta cu efect de luminozitate 87,5 lei

O spuma cu textura lejera, imbogatita cu extract de frunze de menta si glicerina. Lasa pielea perfect curata, hidratata si ii confera luminozitate.

Lotiune tonica 87,5 lei

Un produs unic, pe baza de extract de frunze de menta cu efect tonifiant, purifiant si revigorant si extracte organice de apa si ulei de maslin cu efect hidratant si de luminozitate.

Fluid hidratant 149 lei

Un produs complex pentru ingrijire zilnica, ce contine extracte organice de frunze, apa si ulei de maslin, ulei de floarea soarelui si ulei de borago, imbogatit cu vitamine si acizi grasi omega3 si omega6. Are puternic efect reparator, hidratant si revitalizant. Prin utilizare zilnica, pielea devine mai luminoasa.

Masca cu efect de luminozitate 142 lei

Cu o textura lejera si cu extracte organice de frunze, apa si ulei de maslin, precum si cu unt de shea, aceasta masca hraneste, hidrateaza si confera luminozitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.