Setari Cookie-uri

Play to Stop: Europe for Climate

Moby va lansa o serie de concerte ce au ca scop cresterea nivelului de constientizare a uneia dintre cele mai grave amenintari cu care s-a confruntat vreodata omenirea

Daca fiecare dintre noi adopta o serie de masuri pentru a combate schimbarile climatice, atat cat este posibil la nivel individual, vom putea beneficia in continuare cu totii de confortul pe care ni-l ofera mediul inconjurator in forma sa cat mai putin "alterata". Acestea sunt principiile pe care incercam sa le promovam prin intermediul campaniei "Play to Stop: Europe for Climate" initiata de Comisia Europeana. Efectele schimbarilor climatice pot fi combatute, dar este nevoie de participarea fiecarei persoane pentru ca efortul mondial sa aiba rezultate. Totul se reduce la oameni.”

Serban Miron Copot este presedinte si membru fondator al Asociatiei Generatia Verde si solist al formatiei Animal X. Pregatirea sa in domeniu a inceput din 2006, an in care a fondat si Asociatia. In 2008, a participat la Agora Schimbari Climatice, in cadrul Parlamentului European, pentru negocierea pachetului 20-in 2020. Serban a urmat un curs de specializare in Managementul Proiectelor cu Fonduri Europene (Fonduri Structurale) in 2007 si, in prezent, studiaza Dreptul Intern si International al Mediului la Universitatea Ecologica din Bucuresti.

Moby este unul dintre artistii cu inregistrari de cel mai mare succes la nivel mondial, castigand recunoastere in intreaga lume pentru albumul sau „Play”, vandut in peste zece milioane de exemplare la nivel global si cuprinzand o serie ampla de hituri, intre care „Porcelain” si „Natural Blues”. Dupa single-ul de debut „Go”, Moby a abordat mai multe genuri, experimentand diferite stiluri muzicale: de la punk la hip-hop, dance, muzica ambientala si toate genurile intermediare. Cea mai recenta piesa a sa, „Wait for Me”, se afla in varful clasamentelor muzicale din intreaga lume. Sustinator convins al mediului inconjurator, Moby a luptat pentru numeroase cauze, intre care drepturile animalelor si schimbarile climatice.

„Schimbarile climatice reprezinta o problema enorma si cred ca am ajuns la limita, nu mai putem sta cu mainile in san”, a declarat Moby inaintea concertului din Stockholm. „Sunt mandru sa particip la campania MTV si a UE pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.