(P)Ofera-ti un moment de relaxare si revitalizare in fiecare zi cu sucurile Biotta

Daca esti in cautare de produse pure, ecologice, care aduc toata bunatatea naturii la orice masa, incearca sucurile 100% ecologice Biotta! Compania Biotta a fost fondata in Tagerwilen, Elvetia, in anul 1933 si este unul dintre cei mai mari pionieri organici, fiind specializata in productia de sucuri fabricate din fructe si legume ecologice. Fiecare fruct si fiecare leguma cultivata si folosita la producerea sucurilor Biotta este cultivata in acelasi mod de mai bine de jumatate de secolľ fara chimicale, fara pesticide, fara toxine! Sucurile Biotta sunt sucuri 100% ecologice, fara nici un fel de aditivi si conservanti, nefiind obtinute din concentrate.

Daca esti in cautare de produse pure, ecologice, care aduc toata bunatatea naturii la orice masa, incearca sucurile 100% ecologice Biotta! Compania Biotta a fost fondata in Tagerwilen, Elvetia, in anul 1933 si este unul dintre cei mai mari pionieri organici, fiind specializata in productia de sucuri fabricate din fructe si legume ecologice. Fiecare fruct si fiecare leguma cultivata si folosita la producerea sucurilor Biotta este cultivata in acelasi mod de mai bine de jumatate de secol– fara chimicale, fara pesticide, fara toxine! Sucurile Biotta sunt sucuri 100% ecologice, fara nici un fel de aditivi si conservanti, nefiind obtinute din concentrate.

Chiar si metoda de procesare si imbuteliere a sucurilor este atent monitorizata pentru a proteja beneficiile si valorile nutritionale ale sucurilor. Pentru aceasta este folosita cea mai avansata tehnologie in ceea ce priveste metodele de productie. Iar pentru protejarea nutrientilor si mentinerea aromei naturale a fructelor si legumelor, sucurile Biotta sunt pastrate in recipiente reciclabile din sticla.

Experienta de peste 50 de ani in productia si vanzarea de sucuri 100% ecologice si gama larga, de peste 20 de sucuri din fructe si legume si mixturi din fructe si legume, claseaza Biotta ca lider de piata in Elvetia. Si asta nu e tot! Calitatea superioara a sucurilor face ca anual in lume sa se vanda peste 10 milioane de sucuri Biotta, in peste 40 de tari.


Kudika
3 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri