Daca esti in cautare de produse pure, ecologice, care aduc toata bunatatea naturii la orice masa, incearca sucurile 100% ecologice Biotta! Compania Biotta a fost fondata in Tagerwilen, Elvetia, in anul 1933 si este unul dintre cei mai mari pionieri organici, fiind specializata in productia de sucuri fabricate din fructe si legume ecologice. Fiecare fruct si fiecare leguma cultivata si folosita la producerea sucurilor Biotta este cultivata in acelasi mod de mai bine de jumatate de secol– fara chimicale, fara pesticide, fara toxine! Sucurile Biotta sunt sucuri 100% ecologice, fara nici un fel de aditivi si conservanti, nefiind obtinute din concentrate.

Chiar si metoda de procesare si imbuteliere a sucurilor este atent monitorizata pentru a proteja beneficiile si valorile nutritionale ale sucurilor. Pentru aceasta este folosita cea mai avansata tehnologie in ceea ce priveste metodele de productie. Iar pentru protejarea nutrientilor si mentinerea aromei naturale a fructelor si legumelor, sucurile Biotta sunt pastrate in recipiente reciclabile din sticla.

Experienta de peste 50 de ani in productia si vanzarea de sucuri 100% ecologice si gama larga, de peste 20 de sucuri din fructe si legume si mixturi din fructe si legume, claseaza Biotta ca lider de piata in Elvetia. Si asta nu e tot! Calitatea superioara a sucurilor face ca anual in lume sa se vanda peste 10 milioane de sucuri Biotta, in peste 40 de tari.

Pune-ti silueta in valoare si scapa de toxine cu ajutorul pachetului Saptamana Wellness de la Biotta!

Saptamana Wellness Biotta este o cura de detoxifiere creata in colaborare cu dieteticieni calificati. Avand o experienta de peste 10 ani, Saptamana Wellness Biotta va va face sa va simtiti vioi si in forma, in timp ce organismul se reface. Sucurile din fructe si legume pur ecologice asigura energia necesara pe tot parcursul curei de detoxifiere si, in acelati timp, ajuta organismul sa se purifice.

Saptamana Wellness Biotta este alcatuita dintr-o zi pregatitoare, 5 zile cu sucuri si o zi de refacere. Pachetul contine o brosura cu informatii detaliate pentru a asigura desfasurarea cu succes a saptamanii wellness. De asmenea, contine si toata informatia necesara despre cura de detoxifiere cu sucurile Biotta.

Certificate si premii

Pentru a intari garantia de calitate premium, produsele Biotta au obtinut certificate sau indeplinesc cerintele nu doar ale unei singure institutii de certificare, ci a 7 institutii de certificare, recunoscute la nivel mondial: Bio Suisse, Bio Inspecta, BRC, Bio-Eu, USDA Organic, Halal Control si JAS.

Sucul Biotta Cocktail
de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

Si, mai interesant decat atat, unele dintre sucurile Biotta au fost realizate in colaborare cu dieteticieni calificati. Sucul de merisoare Biotta a fost dezvoltat in colaborare cu „Centrul pentru cercetarea vezicii urinare”, la spitalul cantonal din Frauenfeld, Elvetia (avand rezultate foarte bune in lupta impotriva bacteriei E.coli), iar sucul Biotta Breuss este un amestec echilibrat de suc de legume, a carui reteta a fost dezvoltata in colaborare cu faimosul naturopat Rudolph Breuss. Si nimeni alta decat compania Biotta este cea care detine licenta exclusiva pentru productia si distributia de suc de legume Breuss!

Sucurile Biotta sunt 100% ecologice, obtinute prin metode ecologice de pasteurizare si centrifugare – fara procese chimice, cu foarte putine etape de incalzire –, nu sunt diluate cu apa, nu au adaos de sucuri concentrate si nu contin arome, coloranti si aditivi artificiali.

www.biosens.ro

  • Kudika

    Motivul pentru care Tudor Chirilă nu vrea să o ia de soție pe...

  • Kudika

    Ritual de Lună Nouă pentru a ne preda destinului și a ne elibera de...

  • Kudika

    De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 6-12 noiembrie

  • Kudika

    Vesta Retrograd în Rac și Gemeni până în februarie 2024. Energia...

  • Kudika

    Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra,...

  • Kudika

    Vestita dieta SUEDEZA: slabesti 5 kg in 7 zile