Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy femei din lume

Sexul vinde si asta o stim cu totii! Vedetele se folosesc de senzualitatea lor pentru a fi tot timpul in centrul atentiei. Tot mai numeroase staruri apar la concerte sau evenimente mondene imbracate sumar, lasand sa se vada si ceea ce nu trebuie vazut.

5. Marisa Miller

Un alt inger al celebrei case de moda Victoria’s Secret ajunge in Top 10 Cele Mai Sexy Femei din Lume. Miller a realizat un pictorial pentru numarul de August al revistei FHM, reprezentand “Fata din vecini” (“The Girl Next Door”). Fotografiile le puteti vedea aici .

4. Megan Fox – Anul trecut: Locul 2.

Desi a coborat doua locuri in Topul Celor Mai Sexy Femei, Megan Fox se poate declara o femeie implinita. Luna trecuta actrita s-a casatorit in secret cu iubitul sau, Brian Austin Green pe plaja din Maui. Ceremonia a fost una restransa, iar Megan a purtat o rochie Armani extrem de frumoasa. Fotografii atat de la nunta cat si din luna de miere puteti vedea aici si aici.

3. Gina Pistol – Anul trecut: Locul 1.

Gina Pistol a fost intotdeauna o prezenta activa in topurile realizate de revistele din Romania. Daca anul trecut vedeta reusea sa se claseze pe locul 1, lasand in urma vedete internationale precum Jessica Alba, Angelina Jolie sau Adriana Lima, anul acesta ea coboara doua locuri, situandu-se pe locul 3.

2. Catrinel Menghia – Anul trecut: Locul 3.

Catrinel Menghia, cel mai bine cotat model roman de lenjerie intima, este casatorita cu impresarul Massimo Brambatti. Desi are doar 24 de ani, Catrinel dovedeste ca este lipsita de inhibitii, pozand complet goala pentru revista “Schon”. Pictorialul il puteti vedea aici. Mai nou, fotomodelul a devenit noua imagine a brandului de lenjerie intima Valisere, ce apartine de Triumph. Fotografiile le puteti vedea aici .

1. Inna

Frumoasa bruneta a reusit sa creasca intr-un an cat altii in 10. Piesele compuse de baietii de la Play & Win si cantate de Inna au devenit adevarate hit-uri internationale, surclasand in topurile de specialitate nume sonore precum Lady Gaga, Rihanna sau Alicia Keys. Vedeta a castigat patru trofee la Romanian Music Awards 2010: Best Female, Best Album, Best International Artist si Best Web.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.