Setari Cookie-uri

Nunta anului in SUA: Chelsea Clinton s-a casatorit

Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte al SUA, Bill Clinton, si a secretarului de stat Hillary Clinton, i-a spus "da", sambata, alesului ei, omul de afaceri Marc Mezvinsky, parintii ei declarand ca au simtit "o mare mandrie si o emotie coplesitoare" la ceremonie, relateaza AFP.

The display windows of retail stores set a wedding atmosphere for Chelsea Clinton and Marc Mezvinsky in Rhinebeck New York City on July 31, 2010. UPI/John Angelillo Photo via Newscom

9AM
a anuntat ieri ca Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte al SUA, Bill Clinton, si a secretarului de stat Hillary Clinton, i-a spus "da", sambata, alesului ei, omul de afaceri Marc Mezvinsky, parintii ei declarand ca au simtit "o mare mandrie si o emotie coplesitoare" la ceremonie (AFP).

"Astazi (sambata n.r.) am asistat cu o mare mandrie si cu o emotie coplesitoare la o superba ceremonie la Astor Courts, casatoria dintre Chelsea si Marc, care au fost inconjurati de rude si prieteni apropiati", au anuntat Bill si Hillary Clinton, intr-un comunicat, conform MEDIAFAX.

"Nu ne-am fi putut dori o zi mai perfecta de atat pentru a sarbatori inceputul vietii lor impreuna si suntem foarte incantati sa-l primim pe Marc in sanul familiei", au adaugat parintii miresei.

Nunta a avut loc pe luxoasa proprietate Aston Court, din apropierea localitatii Rhinebeck, din statul New York, care a fost ultrasecurizata pentru eveniment, traficul aerian fiind restrictionat in zona.


Sambata dimineata, in localitate, era o atmosfera de sarbatoare populara. Jurnalisti si oameni curiosi se aflau la fata locului, dar nu au putut afla cine au fost invitatii la nunta. La nunta ar fi participat intre 400 si 500 de persoane, al caror nume a fost tinut secret, ca si marca rochiei de mireasa purtata de Chelsea. Mai multe publicatii au anuntat insa ca aceasta a purtat o creatie Vera Wang si ca printre invitatii la nunta s-ar fi numarat Oprah Winfrey, Steven Spielberg si fostul prim-ministru britanic John Major.

Oprah Winfrey, invitata la nunta fiicei familiei Clinton
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.