Cu secole in urma, ciocolata era considerata mai pretioasa decat aurul. Chiar si in prezent ea a ramas un sinonim al luxului si al delectarii, probabil, cel mai iubit aliment dulce din lume. Cu greu ne putem imagina o persoana careia sa nu-i placa ciocolata, mai ales ca exista nenumarate forme si sortimente.
Descoperiti, asadar, cat de sanatoasa poate fi ciocolata (mai ales cea neagra, amara si bogata in cacao) si de ce nu ar trebui sa lipseasca din nici un regim alimentar echilibrat.
Michel Montignac, celebru specialist in nutritie, este autorul conceptului de „indice glicemic“ si creatorul revolutionarei diete care ii poarta numele. Cartile lui au fost traduse in 25 de limbi si publicate in 42 de tari, in peste 16 milioane de exemplare.
Cautati, in aceeasi serie:
Vinul – un aliment esential pentru sanatatea ta
Uleiul de masline – un aliment esential pentru sanatatea ta
Editura: Litera
Pret: 19.90 RON