Setari Cookie-uri

Plimbare de weekend in Gradina cu artisti

Sambata si duminica, 28 si 29 august a.c., la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu - Bulevardul I.C. Bratianu, nr.2, statia de metrou Universitate) pentru toti iubitorii de arta se deschide Gradina cu Artisti Editia de vara.

Plimbare de weekend in Gradina cu artisti
Editia de vara are loc in Bucuresti, la Palatul Sutu pe 28 si 29 august 2010
Ateliere de creatie: pictura, ceramica, fotografie, papusi „manifest” , bijuterii si accesorii hand-made


Sambata si duminica, 28 si 29 august a.c., la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu - Bulevardul I.C. Bratianu, nr.2, statia de metrou Universitate) pentru toti iubitorii de arta se deschide „Gradina cu Artisti” – Editia de vara.

Evenimentul, care se va desfasura intre orele 11:00 si 20:00, cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (pictura pe sticla, ceramica, pictura pe lemn, bodypainting, fotografie, atelier de testare a aptitudinilor muzicale) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si acesorii „hand-made”.

Amatorii de „frumos” sunt invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in curtea Palatului Sutu si sa-si aleaga cadoul preferat de la expozitia de „hand-made”.

„Gradina cu Artisti” isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. „Mesteri” priceputi, veniti din toata tara, vor incerca timp de doua zile sa dezvaluie celor interesati cate putin din secretele picturii pe sticla si pe lemn sau a bijuteriilor „hand-made”. Din Gradina nu vor lipsi artistii impletitori de codite afro colorate.

Vizitatorii vor avea ocazia de a admira la lucru bijutieri care vor prelucra si monta pe loc podoabe din argint.

Printre noutatile editiei de vara a „Gradinii cu Artisti” se numara standul cu papusi din faianta si textile, create ca „manifest”contra papusilor prin care se promoveaza frumusetea artificiala.

Intrarea la expozitia de „hand-made” este libera.

Participarea la atelierele de creatie ale „Gradinii” se face pe baza de inscrieri, pretul unui bilet fiind de 5 lei.

Mai multe informatii se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.