Setari Cookie-uri

Razvan Mazilu, un portret in oglinzi

Reflectand in fotografii impresionante sapte dintre cele mai recente spectacole in interpretarea lui Razvan Mazilu, albumul Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors (aparut la Editura Vellant sub coordonarea curatorului Denise Radulescu) a intrat deja in librarii si va fi lansat oficial la inceputul lui octombrie 2010. Volumul reprezinta atat un cadou pentru pasionatii dansului contemporan, cat si o continuare a proiectului de sustinere a liceelor de coregrafie desfasurat de Fundatia perfoRM

Reflectand in fotografii impresionante sapte dintre cele mai recente spectacole in interpretarea lui Razvan Mazilu, albumul Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors (aparut la Editura Vellant sub coordonarea curatorului Denise Radulescu) a intrat deja in librarii si va fi lansat oficial la inceputul lui octombrie 2010. Volumul reprezinta atat un cadou pentru pasionatii dansului contemporan, cat si o continuare a proiectului de sustinere a liceelor de coregrafie desfasurat de Fundatia perfoRM.

Primul album de fotografie de dans contemporan din Romania, Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors construieste din fotografii si cuvinte portretul coregrafului si dansatorului Razvan Mazilu. Artistii Mihaela Marin, Egyed Uf Zoltn, Iulian Ignat, Dinu Lazar si Cornel Lazia semneaza fotografiile de pe scena si din culisele spectacolelor incluse in album, in timp ce Alex. Leo Serban, Maia Morgenstern, Gigi Caciuleanu, Alexandru Dabija, Ioan Tugearu, Philippe Trhet si Adriana Babeti povestesc in paginile cartii despre intalnirea lor cu Razvan. Cartea nu este doar un prilej de a fixa amintirea unor spectacole desfasurate in perioada 2004-2009, precum Portretul lui Dorian Gray, Un tango mas, Simfonia Fantastica, Block Bach, Urban Kiss, Umbre de lumina sau Remember, ci si o oglinda a reinventarilor unui artist complet.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.