Setari Cookie-uri

Muzica pe sine!

La final de octombrie, Becks, berea care spune NU compromisului, te cheama la petrecerea care spune NU conventionalului: Becksperience Train! Pe 29 octombrie, Becks te invita la un super party nu in club, nu pe strada, ci in... tren! Pentru ca muzica ta este in continua miscare, pentru ca zi de zi apar piese noi senzationale, iar tu vrei sa le prinzi pe toate din mers, Becksperience Train va pune o noapte intreaga muzica la putere maxima, fara oprire, pe sine.

Te asteapta muzica la maxim timp de 6 ore, un tren cu 11 vagoane care fac concurenta si celor mai tari cluburi, 2 scene si zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci de kilometri de distractie. Atmosfera incendiara este garantata de: Les Elephants Bizarres, Suie Paparude, DJ Vika Jigulina, DJ Christian Green si Dj Gojira.

Beck’s, berea germana numarul 1 in lume, este o marca puternic asociata cu spiritul liber si inovator, cu distractia si dinamismul tinerilor. Prin evenimentele Beck’sperience, Beck’s isi propune sa incurajeze neconventionalul si sa inspire nonconformism. Beck’sperience Train are toate ingredientele unei super petreceri pentru toti cei care spun NU compromisului atunci când vine vorba de distractie.

Inscrierea pentru petrecerea Beck’sperience Train se poate face pâna pe 26 octombrie la miezul noptii. Grabește-te, pentru ca numarul de locuri este limitat! Doar 300 de invitatii pentru 2 persoane sunt puse la bataie, așa ca nu ai timp de pierdut. Ce trebuie sa faci? Anunța-ti prietenii, luati-va cate un Beck’s, intrati pe www.becks.ro si introduceti codul unic de pe tichetele Beck’s participante la promotia Beck’sperience Train. Cei mai norocosi pot castiga zilnic invitatii pentru 2 persoane la cea mai tare petrecere din toamna asta!

Pe lânga invitatii la Beck’sperience Train, produsele Beck’s iti pot aduce in aceasta perioada și nenumarate premii instant: 1.500 de ceasuri Beck’s, 3.400 de CD-uri Beck’sperience Music Collection si 1.200 de beri Beck’s.

Beck’sperience Train este cel de-al doilea eveniment Beck’sperience din 2010, dupa concertul Noisettes din luna mai. Lansata in 2008, platforma de evenimente Beck’sperience ajunge astfel la cea de-a cincea editie. Fanii sunt invitati sa viziteze site-ul www.becks.ro pentru a fi la curent cu cele mai tari noutati si evenimente.

Pentru regulamentul campaniei, vizitati site-ul www.becks.ro.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: