Setari Cookie-uri

Cum a fost la Fabulous Winter Edition

Sambata, 13 noiembrie, a avut loc editia speciala de iarna Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, o editie dedicata fashionistelor aflate in cautarea outfit-ului perfect pentru petrecerea de Craciun si Anul Nou.

In cadrul acestei editii s-a lansat si AtelierPerwoll (www.atelierperwoll.ro), prima platforma online realizata de marca Perwoll si dedicata tinerilor designeri si curentului vintage din Romania.

AtelierPerwoll este locul unde gasesti lucruri frumoase si moduri noi de a purta si de a te purta cu hainele. Un loc de remix, de probat, de suprapus, un loc in care stilurile sunt revazute si reincercate, dar mai ales un loc care te face sa-ti iubesti si mai mult hainele! Intra si tu pe www.atelierperwoll.ro, voteaza cea mai interesanta tinuta purtata de participantele la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair si descopera ce se mai poarta pe strazile din Bucuresti.

Fiecare vizitatoare s-a putut bucura de o sedinta foto realizata de www.glamography.ro, de un machiaj profesionist realizat de make-up artistul Iulia Roman (https://www.machiajul.ro) si de cadouri oferite de AVON Cosmetics.

Printre vizitatoarele Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair s-au numarat Dana Rogoz, Laura Cosoi, Aylin Cadir, Crina Semciuc si Alexandra Badoi.

Credit foto: LUCIA CRIVAT
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.