Concurs: Castiga noua carte a lui Paulo Coelho!

Concurs: Castiga noua carte a lui Paulo Coelho!
Kudika
25 Noiembrie 2010

Kudika si editura Humanitas te invita la concurs! Poti castiga una din cele cinci carti Walkiriile de Paulo Coelho daca raspunzi la intrebarea de mai jos:

Kudika si editura Humanitas te invita la concurs! Poti castiga una din cele cinci carti “Walkiriile” de Paulo Coelho daca raspunzi la intrebarea de mai jos:

Care este cartea ta preferata dintre cele scrise de Paulo Coelho?

PARTICIPA ACUM!

Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 24.11.2010-08.12.2010

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un sigur raspuns postat de catre o utilizatoare.

Walkiriile: O poveste magica despre Dragoste si Cunoastere

Walkiriile, roman aparut la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Gabrielei Banu, graviteaza in jurul unui om care vrea sa-si schimbe viata si sa-si implineasca un vis: va merge in desertul Mojave, unde spera sa-si intalneasca ingerul calauzitor, reusind astfel sa se cunoasca pe sine si sa inteleaga lumea.
De la Maestrul lui spiritual, J., Paulo stie ca desertul nu este un loc pustiu, ci ascunde sansa unor intalniri neasteptate. Acolo, departe de valtoarea vietii de zi cu zi, se afla un tanar Maestru al Traditiei si un grup de femei razboinice, walkiriile, care cutreiera calare desertul.

Paulo si femeia iubita, Chris, strabat intinderile de nisip, intr-un periplu ce se va dovedi, mai presus de toate, o calatorie interioara care le va pune la incercare sentimentele si credinta, dar ii va calauzi spre adevarata Dragoste si Cunoastere.

Walkiriile evoca o uluitoare experienta umana si spirituala survenita in viata autorului la scurt timp dupa ce Alchimistul a vazut lumina tiparului.

Drepturile de publicare a romanului Walkiriile au fost vandute in 22 de tari.

"Cartile lui Coelho au avut un impact covarsitor asupra a milioane de oameni." (The Times)

"Proza lui este plina de poezie, insa ceea ce conteaza este mesajul pe care-l transmite... El are darul de a insufla speranta si de a-l face pe cititor sa zambeasca." (Daily Express)

"[Coelho] este unul dintre putinii scriitori care merita titulatura de «fenomen editorial»." (Independent on Sunday)

Editura: Humanitas

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.