Setari Cookie-uri

S-a deschis Targul Cadourilor de Craciun de la Dalles!

Ieri, 2 decembrie, la galeria Dalles din Bucuresti s-a deschis Targul Cadourilor de Craciun. Timp de 3 saptamani, din 2 decembrie si pana in Ajunul Craciunului (24 decembrie), vizitatorii targului vor avea ocazia sa aleaga, pentru cei dragi, cadouri cu totul speciale.

O noutate a acestui an o reprezinta cosmeticele bio, cu principii active benefice pentru organism, produse in Germania, in infrigurata Siberie sau Orientul Indepartat.

Pentru aceasta editie, organizatorii Targului Cadourilor de Craciun de la Galeria Dalles propun vizitatorilor si participarea la un proiect special, organizat in scop caritabil: „Stele pentru viitor”.

Asociatia Romana de Pachwork, condusa de doamna Adina Popescu, ofera un minunat quilt traditional, realizat din sute de petice, de marime 2,25/1,80 metri, care va fi expus in cafeneaua de la Dalles.

Toti vizitatorii vor avea sansa sa castige aceasta lucrare, cumparand bilete de participare la tombola organizata in acest scop. Tragerea la sorti va avea loc in data de 24 decembrie la ora 12:00 iar castigatorul va fi anuntat pe site-ul galeriei Dalles, www.dallesrevolution.ro

Targul Cadourilor de Craciun de la Dalles este deschis in perioada 2-24 decembrie, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este gratuita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.