Setari Cookie-uri

Intre timpuri, un roman inedit al Catiei Maxim

Astazi are loc lansarea noului roman al Catiei Maxim Intre timpuri. Vor prezenta volumul Traian T Cosovei, Dan Mircea Cipariu si Ioan Cristescu.

Titlul volumului sugereaza chiar trunchierea si alterarea moralitatii unui personaj fortat de tranzitia istorica – de la interbelic la comunism stalinist, comunism ceausist, prima parte a anilor ’90 - sa isi modifice structura pentru a supravietui.

Catia Maxim debuteaza in 2007 cu romanul Inca un pas, aparut la editura Echinox, pentru a continua cu volumul de povestiri Clipe salvate (editura Nicol, 2008) si Ghici pe cine iubesc eu? (Semne-Artemis, 2009).

Intr-un interviu, Catia Maxim spunea despre romanul ei: “Intre timpuri, se joaca cu timpurile verbale, pictand un univers apus exprimat prin amintirile inlantuite una in alta ca ochiurile unei plase, iar din cand in cand prezentul intervine cu o culoare estompata invaluita intr-o panza de tarana. Tudor redeseneaza la aproape nouazeci de ani trecutul incercand sa se lamureasca ce anume a contat in viata lui cel mai mult. E un roman care se scrie greu.”

In cadrul lansarii actrita Doina Ghitescu va citi un fragment din roman.

Puteti citi blogul Catiei Maxim si accesa siteul ei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.