Setari Cookie-uri

Teama de zbor

Teama de zbor este povestea Isadorei Wing, una dintre eroinele literare cele mai amuzante si mai induiosatoare care au existat vreodata. O visatoare incurabila, autoare a unei carti de poeme presupus erotice, Isadora sufera de o totala fobie fata de zborul cu avionul. Ceea ce nu o impiedica sa calatoreasca totusi foarte mult peste Ocean.

«Proaspat, inovator, ingenios... emotionant. Imaginatia poetei – pentru ca asta este in esenta Erica Jong – te copleseste, pur si simplu. Un roman pe care il recomand din toata inima.» Anthony Burgess «O impletire emotionanta a fanteziei cu realul... o carte revolta tor de bine scrisa.» -- Fay Weldon

Erica Jong a absolvit cursurile de literatura engleza ale Universitatii Columbia. A devenit celebra dupa publicarea acestui roman, care a creat senzatie in lumea editoriala pentru modul deschis in care autoarea aborda tema dorintelor sexuale ale femeilor. Romanul este scris la persoana intai si contine elemente autobiografice. Erica Jong a indraznit sa inventeze in romanul ei un nou tip de eroina, cea pentru care aventurile si ratacirile constituie un mijloc de autocunoastere, nu o cale care sa conduca la dezastru, asa cum se intampla in naratiunile traditionale. Romanul ei este considerat un clasic al genului care a schimbat modul de a gandi sexualitatea.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.