All You Want for Christmas

All You Want for Christmas

Bucuresti, 18-19 decembrie 2010 � Centrul Vechi - Memento Pub & Underbar - All You Want for Christmas � o invitatie la rasfat si cumparaturi cu ocazia sarbatorilor de iarna.

O invitatie la rasfat si cumparaturi cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Bucuresti, 18-19 decembrie 2010 – Centrul Vechi - Memento Pub & Underbar - All You Want for Christmas – o invitatie la rasfat si cumparaturi cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Pregateste-te de-un hop pe sania magica a Mosului si hai la o plimbare. Nu, nu la Polul Nord! Mosul face popas sa bea un ceai fierbinte in Centrul Vechi la Memento Pub & Underbar (vis-a-vis de Magazinul Cocor ).

Nu vine singur, ci insotit de profesionisti din domeniul fashion&beauty precum:

• Irina Markovits - Consultant imagine - Image Matters
• Mirela Frasner - Designer vestimentar - FeMale
• Aurelia Scarlat - Consultant beauty Zepter Cosmetics
• Adina Dumitrascu – Hair stylist - Casta Casa
• Inna Grosu - Make up artist - Il Makiage
• Diana Ionescu - Freelance Make-up artist

Te invitam la discutii si sesiuni practice despre trucurile pe care poti sa le folosesti in sezonul rece pentru a arata exceptional. Asadar te vom rasfata cu sesiuni individuale de consultanta pe:

• stil vestimentar
• hair – styling
• make-up

toate la standarde profesionale. Asta-i cadoul Mosului pentru tine. Pentru inscrieri, trimite-ti un mail la adresa oana.badea@excelez.ro. Sesiunile sunt cu locuri limitate.

La All You Want for Christmas vei putea sa arunci o privire prin tolba lui Mos Craciun si sa alegi cadouri speciale pentru toti cei dragi tie de la haine cu design contemporan, accesorii si bijuterii diafane, decoratiuni cu miros de Craciun si pana la produse naturale de ingrijire a pielii atat pentru ladies, cat si pentru domni (pe care le poti testa chiar acolo).

Printre expozanti se numara: TuxedoConfessions.com - I-Bag, Poketo, Parkwolf Juwelen, Tahir Sultan, Vasel, Ramona Rusu, George Neagu, Renata Rakossy, Designercraft - Raluca Buzura, Oana Lazar, NonShasha, Izabela Petrut, Vika Gorenco, Alexandra Calafeteanu, Alin Dinica, FeMale, Lotiuni de Corp Solide, Zepter Cosmetics, Oana Calin, Aseyda Cosmetics, Lel, Decoratiuni En Rose, BuyHand, Miss Babacili, Bratara Magica, George Enache, Gabi Urda, Lady Magpie, Laura Ciobanu.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri