Setari Cookie-uri

Mergeti si vedeti

Un film de dragoste si actiune sub regia lui Clint Eastwood , avand ca actori pe Clint Eastwood, Hilary Swank, Morgan Freeman, Jay Baruchel, Mike Colter, Lucia Rijker, Anthony Mackie, Margo Martindale.

Titlul original: Million Dollar Baby
Regizor: Clint Eastwood
Distributie: Clint Eastwood, Hilary Swank, Morgan Freeman, Jay Baruchel, Mike Colter, Lucia Rijker, Anthony Mackie, Margo Martindale
Produs de: Warner Bros.



In urma instrainarii de fiica sa, antrenorul de box Frankie Dunn (Clint Eastwood) nu a mai lasat pe nimeni sa-i fie aproape. Apoi a aparut Maggie Fitzgerald (Hilary Swank) in sala de gimnastica. Intr-o continua lupta cu viata, Maggie a ajuns atat de departe avand un talent neslefuit inca, o concentrare de nezdruncinat si o vointa fantastica.



Dar mai mult decat orice, Maggie vrea ca cineva sa creada in ea. Iar ultimul lucru pe care Frankie si-l doreste este o asemenea responsabilitate. Impotriva vointei lui, dar cucerit de determinarea ei, este de acord sa o primeasca ca eleva. Cei doi duc o lupta interioara care necesita mai multa inima si mai mult curaj decat au avut vreodata.


Filmul a castigat 4 premii Oscar la categoriile:

Cel mai bun film
Cel mai bun regizor - Clint Eastwood
Cea mai buna actrita - Hilary Swank
Cel mai bun actor intr-un rol secundar - Morgan Freeman

"O fata de milioane" ruleaza la Hollywood Multiplex.


Sursa: Hollywood Multiplex
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.