Setari Cookie-uri

Povesti de dragoste la prima vedere

Cinci povesti de dragoste la prima vedere. In prima veti simti parfum de crini regali. In cea de-a doua un puternic miros de terebentina. A treia aduce cu sine adieri de aripi nevazute. A patra ceva "ascuns, cum numai marea" poate sa nasca. A cincea poveste aduce o mare de acoperisuri si o miza. Cand Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Ana Blandiana, Nicolae Manolescu si Ioana Parvulescu sunt autorii povestilor, nu-i exclus sa faceti un coup de foudre pentru carte. Bucurati-va in tihna de ea. Face parte dintre acele lucruri rare, care daca n-ar exista ar trebui inventate.

Cinci povesti de dragoste la prima vedere. In prima veti simti parfum de crini regali. In cea de-a doua un puternic miros de terebentina. A treia aduce cu sine adieri de aripi nevazute. A patra ceva "ascuns, cum numai marea" poate sa nasca. A cincea poveste aduce o mare de acoperisuri si o miza.

Cand Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Ana Blandiana, Nicolae Manolescu si Ioana Parvulescu sunt autorii povestilor, nu-i exclus sa faceti un coup de foudre pentru carte. Bucurati-va in tihna de ea. Face parte dintre acele lucruri rare, care daca n-ar exista ar trebui inventate.

Categorie: carte
Titlu: Povesti de dragoste la prima vedere
An aparitie: 2008
Pagini: 144
Domeniu: literatura
Autor: Adriana Bittel, Adriana Bittel, Ana Blandiana, Gabriel Liiceanu, Nicolae Manolescu, Ioana Pârvulescu
Editura: Humanitas

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.