Setari Cookie-uri

Aleph, o noua carte semnata Paulo Coelho!

La fel ca protagonistul celebrului sau roman, Alchimistul, Paulo trece printr-o profunda criza sufleteasca. Pentru a afla o cale spre renastere si imbogatire spirituala hotareste sa aleaga un nou inceput calatorind, cunoscand oameni si descoperind locuri.

Aleph Autor: Paulo Coelho
Editura: Humanitas
Pret: 32 ron

In Aleph, cel mai personal roman al sau, Paulo Coelho ne invita intr-o curajoasa si insolita calatorie catre descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului sau roman, Alchimistul, Paulo trece printr-o profunda criza sufleteasca. Pentru a afla o cale spre renastere si imbogatire spirituala hotareste sa aleaga un nou inceput calatorind, cunoscand oameni si descoperind locuri.

In acest periplu, menit sa-i aduca energia si pasiunea pierdute, Paulo poposeste mai intai in Africa, apoi in Europa, ajungand in Asia cu Transsiberianul. Intalnirea cu Hilal este insa cu totul neasteptata. Tanara violonista este de fapt femeia pe care, cu cinci veacuri in urma, a iubit-o, dar a tradat-o printr-un gest de lasitate ce ii intuneca existenta prezenta si il impiedica sa fie fericit. Alaturi de ea, Paulo va incepe o calatorie mistica in spatiu si timp, gasind calea catre dragoste si iertare si curajul de a depasi incercarile inevitabile ale vietii.

Citește și:

Aleph ne indeamna sa privim cu alti ochi trecerea noastra prin aceasta lume.

Am ajuns acolo unde vrem sa fim?
Facem intr-adevar ceea ce ne dorim?

Schimba-ti viata! Rescrie-ti destinul!

Unele carti se citesc, Aleph se traieste.

Paulo Coelho este cel mai cunoscut autor al vremurilor noatre. Cartile sale sunt traduse in 73 de limbi, publicate in 170 de tari, atingand vanzari peste 135.000.000 de exemplare in intreaga lume, iar in Romania de peste 1.000.000 de exemplare. Aleph, noul sau roman, este bestseller in toate tarile in care a fost publicat.

Drepturile de publicare a romanului Aleph au fost vandute pana in prezent in 32 de tari.

„O odisee a transformarii spirituale.“ Margaret Flanagan, BOOKLIST

Aleph este cea mai buna carte a lui Paulo Coelho.“ – HAPPINEZ

Paulo Coelho are in prezent 6.5 milioane de fani pe Facebook, peste 2 milioane de followers pe Twitter.
Citeste : www.paulocoelhoblog.com, www.paulocoelho.com

In seria Paulo Coelho de la Humanitas si Humanitas Fiction au aparut:

Citește și:

  Veronika se hotaraste sa moara; Al Cincilea munte; Alchimistul; La raul Piedra am sezut si-am plans; Diavolul si domnisoara Prym; Unsprezece minute; Manualul razboinicului luminii; Zahir; Jurnalul unui Mag; Vrajitoarea din Portobello; Brida; Invingatorul este intotdeauna singur; Walkiriile.

  foto main:

  Vizionare placuta


  Kudika
  10 Octombrie 2011
  Echipa Kudika
  Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.