Suflete pustii

Suflete pustii

Dupa ce nu se mai vazusera multi ani, Isabelle si Jakob se intalnesc la 11 septembrie 2001, in Berlin, la o petrecere.

Autor: Katharina Hacker
Editura: RAO
Pret: 29.99 Lei

Se indragostesc unul de altul, se casatoresc si se bucura de sansa de a pleca la Londra, unde Jakob - sa fie mana sortii? sa fie pura intamplare? - urmeaza sa ocupe un post la un cabinet de avocatura, post care ii era destinat unui coleg, decedat in atentatele de la World Trade Center.

Desi se muta la Londra, Isabelle continua sa lucreze pentru o firma din Berlin, specializata in grafica, si se bucura de trepidanta viata din capitala Marii Britanii, cand mai sunt cateva saptamani pana la izbucnirea Razboiului din Irak. Cei doi au tot ce si-ar putea dori un cuplu tanar, de succes, si totusi li se pare ca nu au nimic.

Plini de dorinte si fara a sti ce ar trebui sa faca de fapt, cei doi vad cum viata lor incepe sa pluteasca in deriva. Jakob este fascinat de seful lui, Isabelle este atrasa de dealerul Jim. Iubirea si violenta isi fac simtita prezenta si Sara, fata din vecini, devine victima lor. In acest roman, Katharina Hacker reda povestea unor tineri care au peste treizeci de ani si dispun de toate caile pentru a se feri ei insisi de tot ce este rau si pentru a-i proteja pe cei din jurul lor, dar nu sunt in stare s-o faca, pentru ca nu sunt capabili sa-i inteleaga pe ceilalti si nici sa ia decizii.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri