Setari Cookie-uri

Asterix si Obelix

O comedie pe care nu ai voie sa o ratezi!

comunicat de presa:

Un film de Laurent Tirard

Scenariul Laurent Tirard si Gregoire Vigneron

Dupa benzile desenate create de Rene Goscinny si Albert Uderzo

Cu actorii: Gerard Depardieu, Edouard Baer, Valérie Lemercier, Catherine Deneuve, Vincent Lacoste

Premiera: 19 octombrie 2012 in 3D

DURATA: 106 min

RATING: AG

Suntem in anul 50 I. H. Cezar vrea sa mai faca niste cuceriri, asa ca se hotaraste sa invadeze in fruntea legiunilor sale aceasta insula aflata la granitele lumii stiute, acest tinut misterios numit Bretania.

Victoria e rapida si totala. Ma rog, pe aproape... Un satuc breton e decis sa-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, isi trimite cel mai fidel ofiter, pe Flegmatix, sa cere ajutor in Galia, acolo unde un satuc galez le tine piept romanilor de ceva timp, cu mare succes... In satucul in chestiune Asterix si Obelix sunt deja ocupati pana peste capm caci seful lor le-a incredintat nepotul Smecherix, proaspat sosit de la Lutetia ca sa aiba grija de el si, mai ales, ca sa faca barbat din el. Iar sarcina lor e departe de a fi ajuns la vreun sfarsit.

Citește și:

Cand Flegmatix soseste ca sa le ceara ajutorul, i se ofera un butoi cu potiunea magica, dar si doi companioni care vor avea grija ca pretioasa licoare sa ajunga cu bine la destinatie. Asa pornesc Asterix si Obelix intr-o noua aventura, in care il iau si pe Smecherix, fiindca se prevede a fi o ocazie prea buna sa fie ratata pentru ca acesta sa-si desavarseasca educatia.

Si, cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, e clar ca eroii nostri ne vor distra din nou in stilul lor binecunoscut
!

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.